Liberalul Alin Nica despre posibilele alianțe după alegerile locale: În mod natural,...

Liberalul Alin Nica despre posibilele alianțe după alegerile locale: În mod natural, cei înspre care ne vom îndrepta sunt cei de la USR-PLUS

2
DISTRIBUIȚI

Alin Nica a vorbit astăzi, în conferința de presă organizată de PNL Timiș, despre posibilele alianțe pentru buna funcționare a guvernării locale, în caz că va fi ales președinte al Consiliului Județean Timiș.

„În mod natural, cei înspre care ne vom îndrepta atenția după alegeri, dacă va fi cazul să formăm o alianță pentru a guverna local, sunt cei de la USR-PLUS, cu care, evident, din toamnă, suntem cel mai deschiși să guvernăm România.


Ei vor fi partenerii noștri, cu ei vom reuși să facem și guvernare locală, și guvernare națională, și în acest sens dorim să eliminăm această idee că noi ne luptăm acum cu USR-ul și apoi nu vom mai colabora. E o competiție, după care natural, către cine ne vom îndrepta atenția ca să facem alianțe? Oricum, cel puțin la consiliul județean ne dorim o alianță largă, care să permită îndeplinirea programului pe care îl voi lansa, iar în mandatul de patru ani să putem să schimbăm cu adevărat fața județului Timiș și a municipiului reședință de județ în contextul Capitalei Culturale Europene din 2023, pentru că Timișoara și Timișul din acel moment nu vor mai arăta la fel, vom fi la un alt nivel. E nevoie în acest sens de toate forțele, fie că e vorba doar de PNL, fie că e vorba de USR-PLUS, PSD, Pro România sau orice alte partide mai intră în consiliul județean sau consiliul local. După alegeri trebuie să ne dăm cu toții mâna pentru a face treabă pentru cetățeni”, a spus Alin Nica.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.