Liberalul Ioan Nasleu: „Homosexualii de la USR vor să pună la Piețe...

Liberalul Ioan Nasleu: „Homosexualii de la USR vor să pună la Piețe un pierzător”

12
DISTRIBUIȚI

Ioan Nasleu, șeful de la Piețe SA, regie subordonată Primăriei Timișoara, a postat pe Facebook un mesaj adresat lui Nicolae Robu, în care îl avertizează că își pierde aliații. Acesta consideră că a fost marginalizat „cu contribuția unei persoane din primărie” și este sigur că „homosexualii de la USR vor să pună la Piețe un pierzător de la Peciu”.

„O sa fie tot mai putini lângă dumneavoastră Domnule Robu , eu am fost un pic marginalizat , cu contribuția unei persoane din primarie, care are o relație secreta cu un potențial candidat la un post de Vice , acum acest mesaj e nesimnicativ, dar o sa ii dați valoare mai incolo, eu o sa fiu lângă d-voastră necondiționat , nu o sa curtez USR, ca și câțiva din grupul asta..


O sa ma certați ca de obicei, influențat fiind, dar voi fi lângă d-voastră , iar cei de pe grup, se știu ei .. sa ma contrazică . Ms eu am caracter, nu ma dezic… homosexualii de la USR , vor sa pună la Piete un pierzător , de la Peciu, proștilor , am un concurs luat , amatorilor.. o sa plătiți ..eu am fost senator, am căzut , am fost secretar de stat, am căzut … dar m-am ridicat de fiecare data, cei ce ma cunosc, știu”, a scris Ioan Nasleu.

Vă reamintim că edilul-șef care se pregătește acum să părăsească Primăria Timișoara l-a protejat de fiecare dată pe fostul său consilier personal, atunci când legăturile acestuia cu lumea interlopă ieșeau la iveală.

12 COMENTARII

  1. Nasleu de ce râzi de amicii tăi homosexuali, acum când toată lumea știe că și tu ești un gay, vrei să te de zici de această comunitate??????
    Tu oricum ai toate elementele de homosexual, după gesturi și cum umbli se vede de la o poștă….
    Se mai vede că tu ești cel care tine contre, îți plac contrele nubunule??????
    Maine poimâine te vor lua procurorii și ție îți trebuie funcții?????
    O să mai dai o proba de concurs în fața procurorilor, de asta ce zici?????
    Esti pe făraș băiatule, tu nu ști încă că Robu este pa?????
    Cineva sa i zică și la ăsta că s au cam terminat alegerile!!!!!

  2. naslica, eu cred ca tu nu te saturi de pierdut procese si de luat amenzi. ce ai facut tu acolo se numeste in mod oficial „discriminare”, si desi ma pis pe el de „politically correct”, cineva in functia ta publica nu are ce cauta cu asemenea adresari. eu pot sa ma pis pe tine, ca sunt platitor de taxe, dar tu meriti o amenda sa te usture curul mai tare decat pe un homosexual. astept sa fie sesizat cncd-ul, ca e la moda ca administratia robu sa fie arsa, se pare.
    se pisa in continuare intregul oras pe tine, interlop chel si homist ce esti!

  3. Tupeu de comunist, securist, șarpe … ți-ai pierdut șefia între țigani și interlopi odată cu compromiterea vacii care ați mulso până picat numită Nicolae Robete. Toate panaramele de le-ai angajat când erai beat te sună că nu mai au servici ? Mergeți toți la pușcărie , vb cu Boncu sa îți țină pat lângă televizor , dacă ai noroc dormi la patul 2 deasupra lui , doar faceți o gaura in salteaua ta .

  4. Papitoiul acesta are tupeu nu glumă……
    Poate el chiar semnalizează procurorii să nu uite de el, că și el există????
    Aviz procurorilor in anchetele ce vor urma?????
    Să nu uitați de Papitoiul Chel……

  5. ,,Tiganul, tot tigan si in ziua de Paste”.
    Sluga interlopilor, lipitoarea robuliana, simte ca nu mai are cum sa fie un rahat influent si se ataca.
    Sa te vedem impreuna cu robu si restul, pe Popa Sapca. Noi de-afara, voi in spatele gratiilor.

  6. Dau un bax de suc primului user cu un comment pro betzicului Nasleu! Amarastene esti pa! Si nu te lua de homosexuali ca singura ta speranta sunt ei. Faci un ban!

  7. un libidinos ordinar cu apucaturi de don corleone de Timisoara, se crede sefu la smecheri, speram nici macar sef de celula sa nu mai fii, mars!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.