Liderul USR Timiș, Cristian Moș, vine în această seară la PRESSALERT LIVE

Liderul USR Timiș, Cristian Moș, vine în această seară la PRESSALERT LIVE

2
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1468711712">

cristian mos

Cristian Moș, președintele USR Timiș și candidatul USR-PLUS pentru consiliulul județean, este invitatul ediției din această seară a emisiunii PRESSALERT LIVE, realizată în studiourile on.set.

Vom discuta despre campania electorală, apropiatele alegeri locale și planurile pe care le are Cristian Moș în cazul în care va câștiga șefia Consiliului Județean Timiș.

Emisiunea PRESSALERT LIVE începe de la ora 20 și poate fi urmărită pe pressalert.ro, pe aplicația PRESSALERT (Apple și Android) sau pe Facebook.

2 COMENTARII

    • Dacă aşa e cum spui Supapa, înseamnă că useriştii fac aceleaşi şmecherii/hoţii ca şi cei care sunt la putere,,,din vechea clasă politică” deşi ei încă n-au ajuns pe funcţii publice/politice la nivel local. Ce încredere să avem în voi atunci? Cu ce sunteţi voi mai buni dacă puneţi pe liste şnapane? Bine că unii vă mai demască. Supapa, spune te rog şi numele individei care transformă case în blocuri iar domnul Moş ar face bine să răspundă la întrebarea adresată de Supapa!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.