Nicolae Robu a recunoscut înfrângerea: „Este voința timișorenilor, eu nu pot decât...

Nicolae Robu a recunoscut înfrângerea: „Este voința timișorenilor, eu nu pot decât să o respect” VIDEO

4
DISTRIBUIȚI

Liberalul Nicolae Robu și-a recunoscut, în urmă cu câteva clipe, înfrângerea în fața lui Dominic Fritz pentru funcția de primar. Vom reveni cu amănunte.

„Avem rezultate parțiale, dar eu zic că deja sunt relevante. Au fost numărate paralel peste 15% din voturi și am pierdut. Este voința timișorenilor, eu nu pot decât să o respect. Diferența de voturi este mare, nu pot să vă spun în procente, că nu am avut datele pentru toți ceilalți candidați, dar comparând numărul de voturi, diferența este mare, surprinzător de mare pentru mine, că am considerat văzând această campanie că va fi un scor strâns și am fost optimist până în ultimul moment.


Ceea ce înseamnă că așteptările timișorenilor sunt altele, dezvoltarea în forță pe care eu am făcut-o tot timpul și am promis-o și pe viitor se pare că nu a dat satisfacție. Eu vă spun sincer că dacă ar fi fost să aleg între a pierde la o diferență mică și a pierde la o diferență mare, aș fi optat pentru a pierde la o diferență mare, mie-mi plac lucrurile clare, limpezi, așa n-am nicio suferință, înseamnă că nu mă pliez pe ceea ce vor timișorenii pentru următorii patru ani. Las cu sufletul împăcat tot ce am realizat și tot ce am în termeni de proiecte. Am moștenit și eu proiecte și le-am implementat fără niciun rateu. Dar asta-i viața, încă o dată, fără regrete”, a spus Nicolae Robu, în fața sediului PNL Timiș.

4 COMENTARII

  1. Cum acest lider de clan interlop pleacă fără să fie arestat??????? A furat din patrimoniul statului și acum fuge???????? Așa este oare corect față de cetățeni care azi și au făcut datoria. Acum e rândul procurorilor să își facă datoria????
    Timișorenii așteaptă să vadă fapte?????

  2. Ăsta ar pleca și nu ar plăti?????
    Dar Nasleu,,,, schufita rosiatica,,,,, sau,,, pantera rozi,,,,,, unde este??????
    Nasleu,,, tu cu Robu aveți loc doar la Popa Sapcă,,,,,,, așa că vă puoammmmm..
    Haaaaaaaa sunteți gata, sunteți deja istorie.
    La dimineața vrem să vedem mascați la voi acasă, și după să vedem acuzațiile de furt calificat din patrimoniul statului????
    Uraaaaaaaaa

  3. Da’ ce-ai facut nene?!
    Te-au faultat oltenii?
    Pai ba cretinule, te-ai intrebat vreodata cati din oltenii pe care ii umileai tu au proprietati si drept de vot in Timisoara?
    Esti praf.

  4. mergi tu la puscarie acum, nenorocitule. ai pregatit pijamalele? te intreb a suta oara, robulake. LE-AI PREGATIT? stiu ca citesti stirile astea si comentariile, mai ales. boule. raspunde.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.