Un nou maraton handbalistic pentru SCM Politehnica la Sfântu Gheorghe. Alb-violeţii se...

Un nou maraton handbalistic pentru SCM Politehnica la Sfântu Gheorghe. Alb-violeţii se reîntâlnesc cu Dobrogea Sud şi Bacău

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Arhivă

SCM Politehnica şi-a aflat programul următorului turneu care comprimă mai multe runde din Liga Zimbrilor. Tot la Sf. Gheorghe, jud. Covasna, handbaliştii alb-violeţi vor disputa nu mai puţin de şase etape în opt zile. Printre adversarele grupării bănăţene din acest calup de meciuri importante se numără Bacăul şi Constanţa, grupările pe care le-a înfruntat recent în Final Four-ul Cupei, disputat în aceeaşi locaţie.

După cele cinci jocuri în şase zile de la mijlocul lunii, care au inclus semifinala câştigată cu CSM Bacău şi finala mare de Cupă, pierdută cu Dobrogea Sud Constanţa, elevii lui Vlad Caba revin în Covasna pentru următoarele şase etape de ligă.


După primele trei alb-violeţii nu stau grozav, dar nici foarte prost. Fiind pe 8 prin cele trei puncte câştigate cu Vaslui în acelaşi oraş.

SCM Poli a aflat că va avea de disputat tot la Sfântul Gheorghe următorul turneu din Liga Zimbrilor, de duminica viitoare până în următoarea, adică din 4 până în 11 octombrie.

Programul alb-violeţilor va fi următorul, joc cu joc:

4 octombrie, ora 13.45: CSM Bacău – SCM POLITEHNICA

5 octombrie, ora 11.00: SCM POLITEHNICA – Magnum Botoșani

7 octombrie, ora 13.45: CSM Reșița – SCM POLITEHNICA

8 octombrie, ora 16.30: SCM POLITEHNICA – CSM București (TVR 2)

10 octombrie, ora 11.00: HC Dobrogea Sud Constanța – SCM POLITEHNICA (TVR 2)

11 octombrie, ora 16.00: SCM POLITEHNICA – Dunărea Călărași

Primul și ultimul meci din acest turneu vor fi în sala mai mică, „Kati Szabo”, iar celelalte patru întâlniri în Sepsi Arena din Sfântu Gheorghe, Polivalenta, adică cele două săli care au găzduit toate meciurile din acest început de sezon handbalistic pe timp de pandemie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.