SCM Rugby Timișoara, învinsă în finala campionatului cu CSM Baia Mare

SCM Rugby Timișoara, învinsă în finala campionatului cu CSM Baia Mare

0
DISTRIBUIȚI

SCM Rugby Timișoara a fost învinsă în această după amiază, în finala Superligii, în fața rivalei tradiționale CSM Știința Baia Mare.

Finala disputată pe terenul din cartierul „Noua”, din Braşov, a început cu o încercare „la beţe” a bănăţenilor. Dar Manumua nu a fost exact de la distanţă şi tabela a rămas cu zero în dreptul echipei sale.

De partea cealaltă, Paul Popoaia a deschis scorul în minutul 6 după un assist de la Tomane iar Ratu Taniela a transformat pentru 0-7.


Maramureşenii şi-au mărit apoi ecartul la zece puncte, după o lovitură de pedeapsă transformată. Imediat insă, in minutul 24 Manumua a finalizat o acţiune in banda stângă şi a culcat balonul cât mai central pentru transformare, de care tot el s-a ocupat. Iar scorul s-a strâns la 7-10. La pauză a fost 10-10, după o lovitură de pedeapsă transformată de Manumua.

În mitanul secund, băimărenii s-au distanțat la 20-10, însă SCM Timișoara a replicat imediat printr-un eseu și o transformare. O nouă lovitură de pedeapsă a dus scorul la 23-17 pentru ardeleni, acesta având să fie și rezultatul final al întâlnirii.

SCM Rugby Timişoara: M. Lazăr, Căpăţînă, Pungea, D. Lazăr, Mureşan, Popârlan, Neculau, Strătilă, Rupanu, Hinckley, Maliepo, Manumua, Fercu, Simionescu, Shennan. Rezerve: Sabău, Lungu, Sikote, Sîrbu, Altinok, Zaharia, Popa, Melinte. Antrenor: Valentin Calafeteanu.

CSM Ştiinţa Baia Mare: Pristăviţă, Cojocaru, Dugladze, Roşu, Dănilă (c), Mtya, Immelman, Bitsadze, Kisting, Ratu Taniela, Apostol, Fakaosilea, Tomane, Botezatu, Popoaia. Rezerve: Hartig, Dico, Baliashvili, Grădinaru, Alexe, Ţiglă, Manole, Bucur. Antrenor: Eugen Apjok.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.