Alin Nica explică ce îl califică pe primarul incompatibil al Detei la...

Alin Nica explică ce îl califică pe primarul incompatibil al Detei la un loc pentru Camera Deputaților

1
DISTRIBUIȚI

Liderul interimar al PNL Timiș, Alin Nica, i-a luat, astăzi, apărarea primarului orașului Deta, Petru Roman, candidat la un post în Camera Deputaților. Abordat în legătură cu incompatibilitatea sa, Nica a răspuns că nu are informații potrivit cărora Petru Roman nu ar mai putea să ocupe o funcție publică.

„Categoric, dacă sunt probleme de integritate și noi poate nu am știut în mod concret atunci când s-a dat acel vot, conducerea națională va lua măsuri. Eu personal nu am informații despre domnul Petru Roman cum că nu ar mai putea să ocupe o funcție de demnitate publică. Din câte știu, domnul Petru Roman ne-a informat pe noi că a câștigat toate procesele atât cu Prefectura, atunci când a fost vorba de demitere, de încetarea mandatului, cât și cu Partidul Social Democrat, atunci când a fost vorba despre candidatura domniei sale la Primăria Deta, or instanța este cea care trebuie să se pronunțe, eu nu dețin informațiile care să certifice faptul că domnul Petru Roman nu ar putea să candideze la Parlamentul României, dar dacă există astfel de informații, categoric noi avem un cod de demnitate pe care îș respectăm. Dacă domnia sa nu va putea să candideze, atunci Biroul Național al PNL nu îl va nominaliza pe lista pentru Parlamentul României”, a declarat Alin Nica, în cadrul unei conferințe de presă

Întrebat ce îl recomandă pentru a figura pe lista PNL pentru alegerile la Camera Deputaților, liderul interimar al filialei Timiș a răspuns: „strict votul cetățenilor pe care l-a luat la alegeri, experiența administrativă și votul primarilor care l-au nominalizat”.

„Săptămâna viitoare se va decide lista definitivă a candidaturilor la Parlament.


Fiți convinși că nu voi precupeți niciun efort să elimin de pe lista de parlamentare un candidat care are probleme legale”, a mai adăugat Nica.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.