ASU Poli o înfruntă pe Viitorul Pandurii deşi a mai primit o...

ASU Poli o înfruntă pe Viitorul Pandurii deşi a mai primit o veste proastă. Tavi Benga nu se poate baza pe o echipă întreagă

0
DISTRIBUIȚI
Foto: sspolitehnica.ro

ASU Politehnica pleacă astăzi spre Târgu Jiu cu un lot subţire numeric pentru disputa de mâine cu Viitorul Pandurii. Pe lângă cei opt componenţi rămaşi pozitiv, în această dimineaţă a fost confirmat un al nouălea caz, al unui jucător care acuza simptome şi care prin urmare nu părăsise „izolarea”. Octavian Benga are doar 12 jucători apţi şi obişnuiţi cu fotbalul la nivel de seniori, dar cu toate acestea timişorenii au hotărât să nu-şi amâne al doilea meci la rând şi vor încerca chiar şi aşa să revină cu măcar un punct din Oltenia.

Singura veste bună e că cei doi tineri care iniţial au fost pozitivi, în calupul de zece jucători depistaţi cu Covid săptămâna trecută, au parcurs şi a doua testare negativă la rând şi astfel au devenit eligibili pentru meciul cu gorjenii. Împreună cu jucătorii care se află în convalescenţă după problemele medicale avute (Vidrăsan şi Jurj), ASU Poli are însă un total de 11 indisponibili, nouă dintre aceştia fiind în carantină din cauza coronavirusului.

„A fost o perioadă foarte dificilă în ultimele două săptămâni.


După cum bine se ştie am avut în cadrul lotului un număr foarte mare de jucători cu Covid. 11 au fost depistaţi pozitiv, ei au fost izolaţi, în carantină, ca şi ceilalţi membri ai staff-ului şi ceilalţi jucători. Toţi au stat cinci-şase zile în izolare. Marţi am început să ne antrenăm din nou cu o parte din jucătorii care la retestare au fost testaţi negativ. Şi anume 12 jucători. Ceilalţi sunt încă în izolare, din cei 11, doi jucători tineri au scăpat de Covid, le-a venit rezultatul, deci mai avem nouă cu coronavirus. Din păcate pe cei doi e foarte greu să ne bazăm, pentru că nu s-au antrenat aproape două săptămâni. Urmează meciul cu Târgu Jiu, oamenii care se ocupă de destinele echipei au hotărât să jucăm şi, în condiţiile acestea, o să încercăm să scoatem punct sau puncte. Nu va fi uşor pentru că întâlnim o echipă bună, care în cam toate meciurile a avut o prestaţie foarte bună. I-am urmărit, i-am analizat şi cred că mâine întâlnim una dintre cele mai bune echipe cu care am jucat până acum. Va fi un meci foarte dificil, nu doar prin prisma adversarului, ci şi prin problemele pe care le avem. Dar mâine vom încerca, prin organizarea noastră, prin mijloacele noastre, şi sper să reuşim să ne ridicăm la un nivel bun şi să venim cu un rezultat pozitiv de la Târgu Jiu”, a declarat „principalul” Octavian Benga.

Mâine, cel puţin pe bancă, alb-violeţii vor avea o serie de juni interesanţi de la grupa 2004, lideră la Elită U17, dar care nu au experienţă la nivel de seniori. „Nu vă pot spune cine merge la Târgu Jiu pentru că asta ar însemna că v-aş spune echipa care va juca mâine… Mai mult ca sigur cei 12 plus patru-cinci juniori de la generaţia 2004 vor forma lotul pentru Târgu Jiu”, a concluzionat Benga.

Partida Viitorul Pandurii – ASU Politehnica se dispută mâine, de la ora 11, în etapa a 8-a a Ligii 2. Gazdele au şapte puncte din doar cinci meciuri disputate, în timp ce alb-violeţii au rămas cu 11 puncte din 18 posibile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.