Deputatul Ben-Oni Ardelean: „Speranța noastră este că Timișul va avea un ministru...

Deputatul Ben-Oni Ardelean: „Speranța noastră este că Timișul va avea un ministru începând cu luna decembrie”

0
DISTRIBUIȚI

Deputatul PNL Ben-Oni Ardelean a recunoscut, în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE, că au existat tensiuni în desemnarea candidaților filialei locale pe listele pentru alegerile locale.

„În acest moment avem o echipă unită, am avut primul Birou Politic Județean în care lucrurile au fost votate cam în unanimitate pe toate direcțiile care au fost propuse de către președintele Alin Nica și eu cred că trebuie să îl susținem în acest demers de a creiona o conducere unitară și de a face o construcție pentru a-și pune în operă viziunea pe care o are”, a declarat deputatul Ben-Oni Ardelean, vicepreședinte al PNL la nivel național.

Referitor la alegerile parlamentare din 6 decembrie, acesta a declarat că va candida pentru un nou mandat.

„Cu siguranță o să îmi depun candidatura și cred că vom avea o echipă redutabilă, după scorul avut la alegerile locale.


Cred că vom avea cel mai mare număr de parlamentari cu care vom merge la București. Vom avea cea mai puternică și serioasă echipă. Votul va fi secret. Vom încerca să îi menținem pe toți parlamentarii care au performat. Speranța noastră este că Timișul va avea un ministru începând cu luna decembrie cu prim-ministru Ludovic Orban. În momentul în care se va decide premierul va fi fără doar și poate Ludovic Orban”, a spus Ben-Oni Ardelean, care va avea un loc eligibil pe listă. Acesta a mai precizat că este de părere că a fost destul de demn în abordarea sa și destul de vocal, dar poate nu suficient.

Pe lista PNL Timiș pentru alegerile parlamentare se vor regăsi și Alina Gorghiu, Pavel Popescu și Marilen Pirtea, în prezent parlamentari.

Ben-Oni Ardelean a mai precizat că PNL va trebui ca după Revelion să înceapă o reformă pe zona Constituției.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.