Echipa feminină Fortuna Becicherecu Mic are două jucătoare selecţionate la naţionale diferite

Echipa feminină Fortuna Becicherecu Mic are două jucătoare selecţionate la naţionale diferite

0
DISTRIBUIȚI
Foto: fortunabecicherecumic.ro

Fortuna Becicherecu Mic a devenit o grupare cosmopolită în fotbalul feminin la nivel naţional. Clasată pe locul 2 în elită, echipa pregătită de Sorin Brîndescu are două fotbaliste care vor avea parte de meciuri internaţionale în perioada următoare.

Pe lângă Laura Rus, un nume important în ultimii ani a reprezentantivei României, din Timiş a plecat la lotul naţional şi Nadin Colesnicenco, dar în cazul ei e vorba de îmbrăcarea tricoului selecţionatei Republicii Moldova.


Laura Rus va lua parte la jocurile din deplasare cu Lituania, din 23 octombrie, şi acasă cu Elveția, 27.10. Sunt penultimele meciuri din preliminariile EURO 2022 pentru România, care nu mai are însă şanse de calificare.

De cealaltă parte Moldova va primi vizita Poloniei pe 27 octombrie în aceeaşi competiţie iar şansele jucătoarelor de peste Prut la calificare au rămas pur matematice.

Altfel, Fortuna ocupă în continuare locul 2 în elita feminină, având 15 puncte după şase runde, la fel de multe ca Vasas Odorhei şi trei mai puţine decât lidera din Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.