Simonis: Grindeanu l-a obligat pe ministrul Justiției să semneze Ordonanța 14, care...

Simonis: Grindeanu l-a obligat pe ministrul Justiției să semneze Ordonanța 14, care a abrogat OUG 13

0
DISTRIBUIȚI

Deputatul și liderul PSD Timiș, Alfred Simonis, a declarat, în cadrul emisiunii PRESSALERT LIVE că, dacă va dori, Sorin Grindeanu se va afla pe listele partidului la alegerile parlamentare.

Întrebat de moderatorul Dragoș Boța dacă crede că timișorenii au uitat episodul cu Ordonanța 13, Simonis a răspuns: „eu cred că timișorenii nu au uitat și nu vor uita prea repede greșeala PSD.


Eu știu foarte bine modul în care s-a împotrivit Sorin Grindeanu, cât s-a tăiat din acea ordonanță și știu, de asemenea, că Ordonanța 14 a fost dată de Sorin Grindeanu pe persoană fizică, fără să consulte președintele partidului, pe Liviu Dragnea, sau membri cabinetului, l-a obligat, l-a forțat pe ministrul Justiției să o semneze, care nu dorea. Acela e momentul în care s-a declanșat războiul între Liviu Dragnea și Sorin Grindeanu, care și-a semnat plecarea din funcția de prim-ministru. Nu există om politic în România care să nu facă greșeli, important este să o regrete, să o repare și să nu o repete”, a precizat Simonis.

Întrebat de moderator cum l-a forțat fostul premier Sorin Grindeanu pe ministrul Justiției să semneze, Simonis a răspuns: „Probabil l-a amenințat că îl va remania”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.