Ultima ședință a Consiliului Local Timișoara în mandatul lui Nicolae Robu, organizată...

Ultima ședință a Consiliului Local Timișoara în mandatul lui Nicolae Robu, organizată „din scurt”. Ce proiecte au fost discutate

0
DISTRIBUIȚI

Ședințele „de îndată” au fost la ordinea zilei în cele două mandate ale lui Nicolae Robu, cu proiecte puse în ultima clipă la dispoziția consilierilor care ar trebui să le voteze. Același lucru s-a întâmplat și astăzi, când a fost convocată probabil ultima ședință a consiliului local în actuala componență.

În ședința organizată online și neanunțată oficial înainte de a începe au participat o duzină de consilieri, sub numărul necesar pentru votarea proiectelor. Astfel, primarul Robu a fost nevoit să stea cu doi consilieri în direct la telefon pentru a ajunge la cvorumul de 14.

Unul dintre proiectele votate astăzi a fost cel referitor la „împuternicirea Comisiei de Negociere cu Terții a Consiliului Local al Municipiului pentru demararea formalităților privind realizarea unui schimb imobiliar cu proprietarii imobilului situat în Timișoara, str.


Ep. Augustin Pacha nr.1, Et.1, ap. SAD 1”. Este vorba despre spațiul în care se află sediul Uniunii Scriitorilor, pentru care administrația ar vrea să dea la schimb un spațiu aflat peste drum, consilierii fiind de acord cu ideea.

Al doilea proiect de pe ordinea de zi se referea la ideea terenurilor oferite tinerilor pentru construcția de locuințe, împărțirea acestora fiind momentan oprită. Primăria a suspendat procedura, până când Curtea de Conturi se va pronunța asupra legalității listei cu numele celor care trebuie să primească teren de casă, mai ales că unii dintre potențialii beneficiari și-au cumpărat proprietăți între timp, lucru care i-ar face ineligibili.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.