Adrian Ioan Cionca – un bănățean pentru Timiș (P)

Adrian Ioan Cionca – un bănățean pentru Timiș (P)

0
DISTRIBUIȚI

Mă numesc Adrian Ioan Cionca, am 31 de ani, o căsnicie frumoasă, încununată cu doi copii, o afacere prosperă, clădită cu trudă și cu pricepere.

Am fost hărăzit să mă nasc în Timișoara, într-o familie care de la o vârstă fragedă mi-a insuflat iubirea de oameni, de Dumnezeu și m-a învățat ce-nseamnă sacrificiul, integritatea și încrederea. De asta am în părinții mei adevărate modele de viață.

După absolvirea Liceului Economic din Timisoara, am urmat cursurile Facultații de Drept din cadrul UVT. Apoi, dezvoltarea personală și profesională au rămas priorități active în viața mea.

Spiritul antreprenorial a început să se dezvolte din timpul liceului și, în paralel cu școala, am început activități în agricultură, creșterea animalelor și construcții.

Nu mi-a fost niciodată rușine să muncesc!

Am avut satisfacția independenței financiare, iar toate reușitele și eșecurile au contribuit la modelarea caracterului meu și la realizările de astăzi.

În sufletul meu, am știut că într-o zi voi fi implicat mai mult în viața bănățenilor, a românilor și a țării mele dragi, iar acest moment se pare că a sosit.

Am intrat în PSD, pentru că am văzut în ultimele luni o dorință de reformare, o determinare de a fi alături de toți românii, de a ajuta țara.


Voi pune umărul la această muncă pentru ca ROMÂNIA să prospere, să-și atingă uriașul potențial și să ajungă respectată de celelalte state, însă, înainte de asta, să ajungă respectată mai ales de proprii cetățeni!

Da! Trebuie să facem mai mult pentru țara noastră, fiecare în felul lui, prin puterile sale, pas cu pas, zi de zi, toți, împreună.

Am găsit în PSD o atmosfera de echipă, oameni de valoare și hotărâți să facă treabă bună. Am fost motivat de asta, dar și de măsurile sănătoase pregătite de acest partid pentru următorii ani.

Grija pentru români înseamnă: cota de impozit pe venit, mărirea pensiilor, mărirea salariilor profesorilor și a cadrelor medicale, protecția acordată angajaților prin măsuri clare și constructive.

Sunt motivat să devin deputat, pentru că mă gândesc la oameni. De la omul simplu care trebuie să aibă siguranța zilei de mâine, cu servicii medicale de calitate, cu venituri decente, cu zâmbetul pe buze, până la oamenii de afaceri, care trebuie să știe că statul este un partener, iar nu un dușman, sau că legile nu sunt cu dedicație și nu se aplică după preferințe.

În ultimii 12 ani am acumulat multă experiență și știu că pot munci pentru ca mediul de afaceri să fie încurajat, micii antreprenori să fie ajutați concret, angajații să fie protejati de abuzuri, să aibă asigurate servicii medicale și posibilitatea unei vieți decente.

Este nevoie de măsuri pentru cei care au fost nevoiți să plece la muncă în străinătate, să revină ACASĂ, să se bucure de un trai frumos, lângă părinți și copii.

Voi fi mereu gata să ascult, voi fi acel om gata să reprezinte cu hotărâre nevoile voastre reale și care va depune efortul necesar pentru rezolvarea problemelor.

Prețuiesc credința, curajul și acțiunea!

Valorile pe care a fost fondată ROMÂNIA trebuie reînviate!

În 6 decembrie 2020 este important să nu îți irosești alegerea!

Încrederea acordată de fiecare om în parte mă responsabilizează să fiu UN BĂNĂȚEAN PENTRU BĂNĂȚENI! Acel bănățean care crede în bine, în oameni, în Dumnezeu!