Călin Dobra: „Luptele interne din PNL trimit Lugojul în carantină. Ipocrizia aceasta...

Călin Dobra: „Luptele interne din PNL trimit Lugojul în carantină. Ipocrizia aceasta este de-a dreptul sinistră”

2
DISTRIBUIȚI

Lugojenii au de suferit grav în perioada următoare din cauza luptelor interne din PNL, unde pare că se poartă un război de gherilă, iar victime sunt oamenii de rând, este de părere Călin Dobra, fostul președinte al Consiliului Județean Timiș.


De aseară, Lugojul este în carantină, deși are o rată de infectare mai mică decât Timișoara.

Social-democratul a precizat că, în cazul de față, primarul Claudiu Buciu și șefii PNL Timiș își plătesc polițe, speculând o dramă a populației, și anume criza coronavirus, prin care trecem cu toții.

„Acum e rândul Lugojului să o încaseze, după ieșirile recente ale edilului-șef. Carantinarea orașului, timp de 14 zile, este o decizie controversată, luată de unii care ignoră legea cu bună știință. Prefectul de Timiș, adică președintele Comitetului Județean pentru Situații de Urgență, nu este izolat, deși șoferul său este bolnav de Covid-19. Anterior, subprefectul a fost depistat și el pozitiv la infecția cu cu Sars-Cov2. Deci, subalterni cu care a interacționat zi de zi. Ipocrizia aceasta este de-a dreptul sinistră. Iau măsuri dure împotriva cetățenilor și se bat cu pumnul în piept că îi protejează, exact cei care, de fapt, bagatelizează orice prevedere legală, când îi privește personal. Decizia Comitetului Județean pentru Situații de Urgență este una pur politică de pe urma căreia va avea de suferit fiecare lugojean”, a scris Călin Dobra pe pagina sa de Facebook.

 

2 COMENTARII

  1. nasterea matiiii…boschetareeee…cu riscul sa iau 1-2 ani cu suspendare dar tot iti umflu muia aia de sugaci papagal ce esti daca mai aud de tine …o zi buna

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.