Peste 300 de timișeni, amendați pentru că nu purtau masca ori au...

Peste 300 de timișeni, amendați pentru că nu purtau masca ori au circulat fără motiv după ora 22

1
DISTRIBUIȚI

Continuă acțiunile autorităților în încercarea de a limita răspândirea coronavirusului. Vineri, peste 300 de forțe au acționat în Timiș pentru verificarea respectării măsurilor și interdicțiilor impuse în vederea limitării răspândirii virusului Covid-19.

Polițiștii timișeni, alături de angajați de la alte instituții cu atribuții în domeniu, au procedat la verificarea zonelor în care se pot forma aglomerări de persoane, spații comerciale dar și a mijloacelor de transport persoane, cu privire la  respectarea măsurilor impuse în contextul stării de alertă, scopul vizat fiind prevenirea răspândirii virusului Covid 19.

La activităţi au participat 342 de forţe de ordine, fiind verificate 312 societăți comerciale, precum şi 149 de mijloace de transport persoane, dintre care 100 de mijloace de transport în comun, fiind totodată legitimate peste 4000 de persoane.

Pentru abaterile constatate au fost aplicate 330 de sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 99.000 de lei.


Dintre acestea, 302 amenzi, în valoare de 87.000 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, respectiv pentru nepurtarea măștii sanitare si 28 de sanctiuni în valoare de 12.000 de lei au fost aplicate pentru nerespectarea interdicțiilor privind deplasarea/libera circulație.

Aceste activități se vor desfășura și în perioada următoare, pe raza întregului județ, pentru prevenirea răspândirii infectării cu noul coronavirus și impunerea respectării legislației.

 

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.