Premii speciale oferite de CCIAT în cadrul Topului Firmelor din acest an

Premii speciale oferite de CCIAT în cadrul Topului Firmelor din acest an

0
DISTRIBUIȚI

centrul regional de afaceri

A devenit o tradiție pentru Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș să acorde în cadrul Topului Firmelor din județ premii și distincții speciale unor firme care au avut realizări de excepție și anvergură în diferite domenii de activitate.

Cu prilejul celei de-a XXVII-a ediții a Galei Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din Județul Timiș, va fi acordat pentru prima dată Trofeul de Excelență „NUNC OPERA OMNIA”, care dorește să răsplătească personalitățile care promovează valorile României peste hotare. În acest an, trofeul se acordă prof. univ. Dr. Dan Gaiță, primul român ales în Comitetul Director al Societății  europene de Cardiologie, „în semn de prețuire a unei vieți pusă în slujba Omului și a științei medicale, de recunoaștere a unei activități de excepție în prevenirea și reabilitarea cardiovasculară”. Dr. Dan Gaiță este profesor de medicină internă și cardiologie la universitatea timișoreană „Victor Babeș”, președinte al fundației Cardioprevent, autor a numeroase lucrări de specialitate, organizatorul  unor manifestări naționale și internaționale și inițiator al unor programe de sănătate și educației pentru sănătate.


Premiul îi va fi înmânat de primarul Timișoarei, Dominic Fritz.

Pentru a cincea oară consecutiv, se acordă „Trofeul de Excelență pentru responsabilitate socială în comunitate”, care revine Clinicilor MEDICIʹS Timișoara, constant implicată în campanii sociale și umanitare de mare anvergură în schimbarea unor mentalități dar și în atragerea unor fonduri importante, printre cele mai importante proiecte numărându-se campaniile „Ajută-ți familia. Ajută medicii de familie”, „Bike to Work”, „Sângele salvează vieți” sau editarea Ghidului de prevenție în epidemii în sprijinul companilor și angajaților, constituirea consiliului de consultanță antreprenorială din cadrul UMF Timișoara, a platformei de cercetare universitară Inno Business Center sau implicarea în fondarea North American Economic Club în Timișoara. Diploma și trofeul vor fi înmânate de rectorul UVT, prof. univ. Dr. Marilen Pirtea.

Trei companii cu capital străin aflate în topul firmelor cu cel mai mare număr de anajați, care se numără printre principalii investitori străini, vor primi în acest an Trofeul de Excelență „Invest in Timiș”. Acesta revine firmelor Zoppas Industries Romania, una din cele mai mari investiții italiene din județul Timiș, Kromberg Schubert Romania, parte a unui concern internațional care furnizează sisteme de cablaje electrice pentru industria automotive și Profi Rom Food, un lanț de supermarketuri și magazine de proximitate cu cea mai mare extindere și cei mai mulți angajați. Cele trei premii vor fi acordate de Niccolò Maso, consul onorific al Italiei la Timișoara, Georg Bardeau, consul onorific al Republicii Austria la Timișoara și Alin Nica, președintele CJT.

Topul Firmelor din județul Timiș va fi difuzat pe un post regional de televiziune și transmis în mediul online în 4 decembrie, de la ora 19.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.