Se pregătește o nouă ediție a Galei Excelenței în Afaceri – Topul...

Se pregătește o nouă ediție a Galei Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din județul Timiș

0
DISTRIBUIȚI

Într-un an marcat de o triplă aniversare – 170 de ani de la înființarea Camerei de Comerț prin Patenta Imperială a împăratului habsburgic Franz Joseph, 30 de ani de la reluarea activității ca primă cameră de comerț teritorială din România postdecembristă și 15 ani de la darea în folosință a Centrului Regional de Afaceri, va avea loc cea de-a XXVII-a ediție a Galei Excelenței în Afaceri – Topul Firmelor din Județul Timiș, unul din cele mai importante evenimente în lumea afacerilor.

Laureații se desemnează pe baza unei metodologii unice și unitare la nivel național, care îmbină criterii de eligibilitate ce țin de activitatea desfășurată în exercițiul financiar precedent.


Din cele 32.297 de firme care au depus bilanțul contabil pentru exercițiul financiar trecut, clasamentul pentru anul 2019 reunește 10.974 de firme care au îndeplinit aceste criterii. Dintre acestea, sunt evidențiate 1.826 de firme care au reușit să se claseze pe primele trei locuri în șapte domenii de activitate, 251 de grupe conform codului CAEN și cinci clase de mărime. Totodată, 190 de firme a căror fidelitate și perseverență le-au oferit clasificarea pe unul din primele trei locuri în top în ultimii nouă ani, sunt distinse cu Trofeul de Excelență.

În actualele condiții cauzate de pandemie, festivitatea de premiere, decernarea premiilor speciale și mesajele de salut vor fi înregistrate iar topul firmelor din județul Timiș va fi difuzat pe un post regional de televiziune și transmis live în mediul online îm data de 4 decembrie, începând cu ora 19.00.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.