Primul contract de profesionist, cadou de Crăciun pentru un junior de la...

Primul contract de profesionist, cadou de Crăciun pentru un junior de la ASU Politehnica

0
DISTRIBUIȚI

Crăciunul acesta va rămâne unul de neuitat pentru un tânăr de perspectivă al academiei Politehnicii. Fundaşul central Tudor Moţiu a semnat azi primul să contract de fotbalist profesionist cu alb-violeţii. Jucătorul în vârstă de doar 16 ani a debutat deja la seniorii echipei, lăsând o impresie plăcută într-o partidă din Cupa României.

Moţiu (16 ani) s-a alăturat altor tineri alb-violeţi care vara trecută au semnat primele lor contracte „profi”.


Promiţătorul stoper provine dintr-o generaţie foarte urmărită a clubului, cea 2004, şi a debutat deja la echipa mare. Forţaţi de împrejurări, alb-violeţii l-au avut titular şi integralist în jocul de la Ghiroda, din turul IV al Cupei.

“Clar este un cadou foarte frumos pentru acest Crăciun, sunt conştient că e doar primul pas pentru mine şi că va trebui să muncesc de zece ori mai mult decât am muncit până acum”, a spus Moţiu la semnarea contractului valabil până în vara lui 2023.

La debutul său senioral tânărul fundaş s-a achitat excelent de sarcini. “Am jucat 120 de minute, am fost foarte solicitat din punct de vedere fizic şi mental. Şi staff-ul şi prietenii m-au felicitat după debut. Am avut trac, am încercat să nu arăt lucrul acesta, dar a fost o emoţie puternică”, a mărturisit cel care poate evolua şi fundaş dreapta la nevoie.

“Vreau să mulţumesc familiei, pentru sprijinul acordat, domnului profesor Alin Ionescu, m-a ajutat mult şi m-a format, eu trebuie doar să muncesc în continuare”, a concluzionat Tudor. Acesta e component de bază al grupei de Elită U17 a celor de la ASU Poli, clasată la finele turului pe 4 în Seria Vest, la trei puncte de locul secund, care asigură calificarea în semifinalele naţionale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.