Cătălin Iapă ar fi vrut să fie viceprimar la Timișoara: „Când am...

Cătălin Iapă ar fi vrut să fie viceprimar la Timișoara: „Când am ales să candidez pentru consiliul local am făcut-o cu gândul că domnul Robu va rămâne primar”

0
DISTRIBUIȚI

La aniversarea de un an de la ocuparea funcției de secretar de stat în Ministerul Dezvoltării, Cătălin Iapă a participat la conferința de presă săptămânală a PNL Timiș, alături de Bono Cucalan, primarul liberal al comunei Dudeștii Vechi.

Acesta a vorbit despre perioada petrecută la Ministerul Dezvoltării, perioadă care se apropie de final. „Șansele să rămân la acest minister și în continuare sunt foarte mici, așa funcționează mecanismul prin care se împart funcțiile de secertar de stat la nivelul guvernului, sunt funcții politice, iar județului Timiș nu i-a revenit o funcție la Ministerul Dezvoltării.


Din această perspectivă, foarte probabil în următoarele zile, săptămâni, foarte probabil îmi voi încheia activitatea de secretar de stat. M-am dus ca novice acolo, n-am mai avut contact cu administrația centrală până în acel moment și, ca la orice job nou sunt câteva luni, câteva zile în care trebuie să te acomodezi, dar pot să spun că m-a ajutat destul de mult experiența de la Primăria Timișoara. Patru ani de zile am fost angajat în poziția de consilier personal al primarului Robu, fiind implicat în foarte multe activități”, a spus Cătălin Iapă.

„A fost la un moment dat un moment de cumpănă, de decizie. După cum știți, am candidat și am fost ales în Consiliul Local Timișoara. Când am ales să candidez am făcut-o cu gândul că tot PNL-ul va rămâne la conducere, că tot domnul Robu va rămâne primar în Timișoara. Și vă fac o dezvăluire, speram să am încrederea domnului primar și să pot ocupa una dintre cele două funcții de viceprimar. N-a fost să fie așa, în schimb mă bucur că renunțând la funcția de consilier local și alegând să rămân secretar de stat, cele două funcții fiind incompatibile, în locul meu a intrat colegul Cosmin Tabără, care sperăm ca va ajunge el viceprimar în foarte scurt timp”, a mai spus secretarul de stat.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.