Rocadă în conducerea Colterm. Recent numit director adjunct, Bogdan Nanu face schimb...

Rocadă în conducerea Colterm. Recent numit director adjunct, Bogdan Nanu face schimb de post cu directorul general Emil Șerpe

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-894343188">

Având în vedere măsurile de reorganizare care se află în curs de implementare la Colterm SA, începând cu 1 februarie, funcția de director general va fi ocupată de Bogdan Nanu, actualmente director general adjunct.

Emil Șerpe va trece pe poziția de director general adjunct, fiind decizia domniei sale, pe motive de ordin personale.

Reprezentanții companiei de termoficare au mai transmis că schimbarea are la bază și experiența vastă în domeniul financiar a lui Bogdan Nanu, cu atât mai mult cu cât în perioada următoare vor fi implementate la nivelul companiei de termoficare măsuri de reorganizare a societății care vizează, în principal, restructurări de ordin economic, condiții în care expertiza acestuia va fi un garant pentru revigorarea Colterm SA.

De asemenea, Emil Șerpe va avea, la rândul său, o contribuție importantă în procesul de reorganizare, având în vedere experiența sa din ultimii șase ani în cadrul companiei, din care ultimii patru de pe funcția de director general.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.