Traficanți de ecstasy, care aprovizionau piața din Timișoara, ridicați într-o operațiune DIICOT....

Traficanți de ecstasy, care aprovizionau piața din Timișoara, ridicați într-o operațiune DIICOT. Salon de consumat droguri pentru clienți UPDATE Câte persoane au fost reținute

3
DISTRIBUIȚI

Operațiune a DIICOT Timișoara, în această dimineață, pentru capturarea mai multor traficanți de droguri de mare risc care aprovizionau piața de pe malurile Begăi și comunele limitrofe.  Ancheta polițiștilor anti-drog a scos la iveală ca traficanții se aprovizionau cu MDMA din Germania sau Olanda.


Marfa era trimisă în România în colete care erau primite de către suspecți. Mii de pastile de ecstasy au fost plasate pe piața locală. Traficanții vindeau, de asemenea, și cannabis, iar când rămâneau fără marfă se ajutau pentru a nu-și pierde clientela.

Membrii grupării au închiriat chiar un apartament care a fost transformat în salon de consumat droguri, asigurându-le toate condițiile celor cărora le plasau pastilele de ecstasy sau ”iarba”.

Polițiștii de la ”Crimă Organizată”  au descins, în această dimineață, în mai multe locații din Timișoara, Dumbrăvița și Moșnița Nouă pentru reținerea suspecților. Nouă persoane urmează să fie duse pentru audieri la sediul DIICOT Timișoara. Vom reveni cu amănunte.

UPDATE În urma audierilor, care au durat până miercuri seara, opt persoane au fost reținute fiind acuzate de trafic internațional de droguri de mare risc, trafic de droguri de mare risc sau de risc și punere la dispoziție a locuinței pentru consum de droguri. Umrează ca, astăzi, procurorul să stabilească pentru câți dintre cei reținuți va cere arestarea preventivă pentru 30 de zile.

 

3 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.