Zeci de migranți care încercau să treacă ilegal granița de vest, descoperiți...

Zeci de migranți care încercau să treacă ilegal granița de vest, descoperiți într-un camion

1
DISTRIBUIȚI

Un camion „burduşit” cu 68 de migranţi din Irak, Turcia, Siria, Palestina şi Egipt a fost descoperit, între care 11 copii, în noaptea de miercuri spre joi, când încerca să treacă frontiera cu Ungaria.

Autorităţile de frontieră din Nădlac II – Csanadpalota au depistat, ascunşi într-un camion, 68 de cetăţeni din Irak, Turcia, Siria, Palestina şi Egipt, care încercau să treacă ilegal la frontiera cu Ungaria.

Autorităţile române şi maghiare au observat, la 20 de metri față de linia de frontieră, că dintr-un automarfar oprit în parcare coborau mai multe persoane.

Imediat, poliţiştii de frontieră au controlat mijlocul de transport, în interior fiind descoperite, ascunse în compartimentul marfă, mai multe de persoane.


Atât persoanele care coborâseră, cât și cele ascunse în mijlocul de transport au fost conduse la sediul instituției, pentru cercetări.

Polițiștii de frontieră au stabilit că sunt cetățeni din Irak, Turcia, Siria, Palestina şi Egipt, cincizeci şi şapte de adulți cu vârste cuprinse între 18 şi 40 de ani și unsprezece minori, cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani.

Polițiștii de frontieră efectuează cercetări pentru a stabili întreaga activitate infracţională, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.