Primăria Timișoara caută „persoane creative” pentru consiliile de administrație din unitățile școlare

Primăria Timișoara caută „persoane creative” pentru consiliile de administrație din unitățile școlare

0
DISTRIBUIȚI

Primarul orașului Timișoara, Dominic Fritz, spune că se modifică modul în care sunt numiți reprezentanții Primăriei în consiliile de administrație din școli. Edilul șef susține că timișorenii vor primi un rol mai important în conducerea școlilor și anunță că are nevoie de persoane creative.

Fritz anunță că vrea să modifice modul în care sunt desemnați reprezentanții primarului în consiliile de administrație ale școlilor și grădinițelor.


Edilul-șef spune că vrea să le ofere cetățenilor un rol mai important în conducerea școlilor și declară că are nevoie de oameni cu idei.

„Obiectivul nostru este să atragem și să implicăm în consiliile de administrație timișoreni preocupați de educație, cu experiențe diverse și care sunt motivați să ia decizii curajoase în beneficiul copiilor. Vrem să deschidem administrarea școlilor spre timișoreni. Avem nevoie de: pasiune pentru educația copiilor, dorința de a participa la reformă, gândire înțeleaptă, dar și creativă și vreo 2-4 ore pe lună de muncă voluntară”, a anunțat, pe Facebook, primarul Dominic Fritz.

Candidaturile pot fi depuse AICI (unde puteți găsi și informații detaliate) până pe 21 februarie și vor fi analizate de o comisie formată din reprezentanți ai societății civile și ai Primăriei Municipiului Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.