SCM Timişoara a pierdut la limită după un meci bun cu U-BT...

SCM Timişoara a pierdut la limită după un meci bun cu U-BT Cluj-Napoca

0
DISTRIBUIȚI
Foto: Baschet SCM Timişoara – pagina oficială / Facebook

SCM Timişoara a început bine şi a dus pe final o luptă palpitantă pentru victorie pe terenul celor de la U-BT Cluj-Napoca, gazda miniturneului la care au participat baschetbaliştii alb-violeţi în acest start de săptămână. Deşi a avut şi nouă puncte avans pe tabelă, „leii” nu au reuşit să încheie nici astăzi victorioşi, fiind depăşiţi cu numai un punct, scor 86-87.

Bănăţenii cedaseră ieri în faţa Stelei tot în Polivalenta clujeană (71-82) iar, la fel ca în jocul de ieri, SCM-ul a început mai bine, conducând după primul sfert cu 22-21.


Sfertul al doilea a aparţinut amfitrionilor (23-17), dar apoi alb-violeţii au părut mai decişi ca luni să-şi apropie victoria. Al treilea sfert a fost câştigat clar de oaspeţi (24-13), dar nu a fost de ajuns. Din nou finalul a fost (şi) cu alte probleme. Staff-ul bănăţean a avut reproşuri la adresa oficialilor de joc la unele greşeli comise nu doar de jucătorii timişoreni.

Dragoste a greşit pe final şi le-a permis clujenilor un plus pe tabelă, dar la scorul de 87-84 Grasu, de la gazde, a comis un fault nesportiv şi a permis „leilor” să aibă speranţe. Mijajlovic a redus tabela „la minimum” când mai erau 17 secunde, de la libere, dar atacul primit de alb-violeţi nu a fost concretizat, Brown a ratat triţa şi meciul s-a încheiat apoteotic cu o altă confuzie, cronometrul de pe ecrane blocându-se când mai era o secundă din meci.

Timişorenii au acum un record de şase victorii şi şapte eşecuri în zona de mijloc a Ligii Naţionale. Iar U-BT rămâne cu un record perfect în acest sezon. Cel mai bun marcator al „leilor” şi al partidei a fost Milos Komatina, cu 20 de puncte. Brown 19 pt., Lazar 11, Mijajlovic 9, Olah 8, Mocriţchi 3 şi Dragoste 2, au fost ceilalţi marcatori ai SCM-ului. În timp ce pentru U-BT Cluj principalul realizator a fost Guzman Abreu, cu 17 puncte. În campionat urmează trei săptămâni de pauză, pricinuite de jocurile echipei naţionale.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.