Adrian Cionca despre „descinderea” Anei Munteanu: „Sincer, ce a făcut doamna consilier...

Adrian Cionca despre „descinderea” Anei Munteanu: „Sincer, ce a făcut doamna consilier local e de Circul Globus”

1
DISTRIBUIȚI

Omul de afaceri Adrian Cionca, prim-vicepreședintele PSD Timiș, a declarat, miercuri seara, la emisiunea PRESSALERT LIVE că că nici măcar nu s-a putut enerva când a văzut așa-zisa descindere a consilierului local Ana Munteanu de la USR PLUS la restaurantul unui hotel.

„Avem un personaj în politica actuală românească, doamna Șoșoacă, ce descinde, merge la mineri, face proteste, dă buzna peste spitale prin București. Oamenii aceștia, dincolo de faptul că și-au dorit să ajungă consilieri locali, deputați, senatori ș.a.m.d., la șase luni de la preluarea mandatului pune mâna și citește Codul Administrativ să vezi care este rolul unui consilier local.


Descinzi la Hotel Locanda del Corso. Bine. Și ce ai rezolvat? S-a eliminat efectul pandemiei? S-a creat un circ mediatic fără precedent. Nu este în regulă. Dar dacă ar fi făcut un consilier de la PSD acest lucru, vai de mine: escrocii, hoții, ciuma, mai știu eu ce apelative. Cei care sunt azi la putere ar trebui să nu mai aibă dubla măsura. Ceea ce PSD a fost atacat ani de zile, astăzi fiind ei la butoane, n-au făcut nimic decât niște chestii și te uiți: Circul Globus? O scenetă de teatru?”, a declarat Adrian Cionca.

Întrebat de moderator dacă USR e Circul Globus, politicianul a răspuns: „sincer, ce a făcut doamna consilier local e de Circul Globus. Adică domnul Dominic Fritz, care are o ținută foarte elegantă, ar fi trebuit cu domnul Moș ar fi trebuit să zică: hai aici fata mea, scrie-ți demisia și rămâi activistă”.

Adrian Cionca spune că nu crede că primarul Dominic Fritz nu știa despre incidentul care a fost transmis live pe pagina de Facebook a Anei Munteanu.

„Oamenii aceștia au fost cu mari speranțe votați, cu alte cuvinte să treacă la treabă. De ce să mă bag acum în scandalul lui Fritz cu Nica? Pur și simplu suntem siderați de ceea ce vedem. Poporul timișorean are un grad de toleranță foarte ridicat, vezi speța Ciuhandu, vezi speța Robu, însă când paharul este plin… ”, a afirmat liderul social-democrat.

1 COMENTARIU

  1. Vai de capul nostru pe mana cui a incaput psd timis, pisarcosul de freddy care nu a avut un job normal in viata lui, e pus doar pe capatuiala si combinatii el si pisatu celalalt de fratesu, sa iasa banu gros, si acum a mai venit si pisatu asta de pocait adi cionca, un parvenit din constructii ilegale, cu concursul coruptilor din primaria dumbravita care era condusa tot de un corupt pesedist si a celor din inspectoratul de stat in constructii, condusi de alti corupti pesedisti… un parvenit din afaceri/constructii ilegale care vine acum sa ne dea lectii de moralitate… deci de la astia doi ar trebui sa luam lumina, vai s-amar… asteptati voi sa voteze careva psd timis… pisarcosii astia 2 vor sa ajunga ei la butoane… va dati seama ce combinatii la nivel mega si macro ar face ei… mergeti ma agaricilor de unde ati venit!

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.