Carantinarea Timișoarei și a celor patru comune limitrofe pentru încă o săptămână,...

Carantinarea Timișoarei și a celor patru comune limitrofe pentru încă o săptămână, propusă de DSP Timiș UPDATE INSP aviz pentru 14 zile

2
DISTRIBUIȚI

Direcția de Sănătate Publică Timiș a terminat, ieri după amiază, analizele epidemiologice pentru Timișoara, Dumbrăvița, Moșnița Nouă, Giroc și Ghiroda. Specialiștii au propus, în baza cifrelor din ultima perioadă, să se prelungească pentru toate cele cinci localități pentru încă o săptămână.

Propunerile au fost trimise către Institutul Național de Sănătate Publică care urmează să transmită, apoi, punctul de vedere către Prefectura Timiș.Prefectul de Timiș va convoca, în cursul zilei de astăzi, Comitetul Județean pentru Situații de Urgență pentru a se vota dacă se prelungește sau nu carantina.


Aseară, la PRESSALERT LIVE, secretarul de stat Raed Arafat a declarat că ”sper ca CJSU să analizeze înțelept și să ia decizia înțeleaptă care să fie în interesul cetățenilor” și că, dacă nu se va prelungi carantina, este posibil ca, ulterior, Comitetul Național pentru Situații de Urgență să decidă ce se va întâmpla.

UPDATE INSP a avizat propunerea DSP Timiș de prelungire a carantinei, dar specialiștii de la București au opinat că ar trebui să fie 14 zile, nu șapte. Cele doua variante vor fi discutate în cadrul CJSU Timiș care a fost convocat pentru ora 12.

2 COMENTARII

  1. Desteptilor, dupa 14 zile de carantina plus inca 72 de ore prelungirea, care e rezultatul? Mai rau. Decat sa carantinati a proasta, mai bine ati verifica mai intens respectatea purtarii mastii si a masurilor de distantare… etc.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.