Futsalul de pe Bega a revenit în elită: CFR Timișoara a fost...

Futsalul de pe Bega a revenit în elită: CFR Timișoara a fost „locomotivă” în turneul de promovare

0
DISTRIBUIȚI
Foto: captură Futsal Romania / YouTube

Aşa cum era de aşteptat, CFR 1933 Timişoara nu s-a împiedicat în turneul final al Ligii 2 la futsal. „Leoparzii” şi-au adjudecat locul 1 la Sebeş după trei victorii categorice şi vor evolua în ediţia următoare a Ligii I.


Ultimul joc, disputat azi, a fost tranşat cu 8-3 în faţa celor de la Metropolitan Işalniţa.

CFR câştigase primul joc al turneului, contra celor de la Ciorăşti (jud. Vrancea) cu 7-3 prin golurile lui Nemiţanu (4), Ilaş (2) şi Vârlan. Ieri, scorul a fost şi mai drastic, 9-1 cu Remetea (Harghita), goluri: Ilaş, Vârlan (2), Matei (2), Toader (2), Codreanu şi Nemiţanu.

„Leoparzii” erau de altfel mari favoriţi şi la câştigarea partidei 3, de azi, cu Işalniţa, grupare care încheiase grupa vestică în spatele lor. Codreanu (4), Vârlan (2) şi Nemiţanu (2) au fost cei care au înscris reuşitele alb-vişiniilor în succesul, scor 8-3, cu doljenii.

Imediat după final feroviarii au primit medaliile şi un trofeu pentru câştigarea Ligii 2. După doar un an de pauză, cauzată de dispariţia Informaticii, Timişoara revine în Liga I prin CFR, noua echipă fanion la futsal a Banatului are destui oameni care au fost implicaţi şi la trupa alb-violetă, în frunte cu antrenorul-jucător Valentin Ilaş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.