Prim-vicepreședintele PSD Timiș: „Sunt bănățean get-beget și mi-e rușine, domnule, când aud,...

Prim-vicepreședintele PSD Timiș: „Sunt bănățean get-beget și mi-e rușine, domnule, când aud, noi Banatul ni-s fruncea. Care frunce?”

4
DISTRIBUIȚI

Timișorenii suferă din cauza meciului politic. Declarația îi aparține omului de afaceri Adrian Cionca, prim-vicepreședintele PSD Timiș, și a fost făcută, miercuri seara, la emisiunea PRESSALERT LIVE .

„Parcă Timișoara și Timișul nu pot ieși, poate forțez termenul, din blestemul războiului Consiliului Județean cu Primăria. Constant a fost scandalul acesta între președintele Consiliului Județean și Primărie.


Sunt bănățean get-beget și mi-e rușine, domnule, când aud, noi Banatul ni-s fruncea. Care frunce? Mă uit la Cluj, unde există armonie între președintele Consiliului Județean și primar. Au sală polivalentă, au evenimente, au două stadioane. Care frunce ești tu? Cu Dan Păltinșanu care stă să pice pe tine, care s-a ambiționat vechiul primar cu fostul președinte de consiliu județean, adică care mai de care. Lipsa de leadership și asumare se răsfrânge asupra calității vieții cetățenilor acestui județ. Domnule, dacă văd că e bătut în cap primarul, eu președintele consiliului județean, unde am teren? La Covaci. Păi fac la Covaci stadion. Fac acolo sală polivalentă. Pentru că dacă fac lucrurile acestea, cine beneficiază de ele? Eu, președintele consiliului județean sau primarul? Nu! Comunitatea! N-ai un eveniment de anvergură în Timișoara pentru că n-ai unde să-l ții”, a fost de părere Adrian Cionca.

Prim-vicepreședintele PSD Timiș a mai afirmat că orgoliile oamenilor care nu au viziune pentru cetățean au făcut ca orașul nostru să rămână cu Sala Olimpia.

4 COMENTARII

  1. A mai avut unul tot get-betget si tot ca tine cu apucaturi de mitici. Il cheama Grindeanu si ne-a dat OUG 13.
    Cum fiecare padure are uscaturi, voi astia get beget din PSD le-ati adunat pe toate.
    Nu va mai saturati de furat, hotilor!

  2. Vai de capul nostru pe mana cui a incaput psd timis, pisarcosul de freddy care nu a avut un job normal in viata lui, e pus doar pe capatuiala si combinatii el si pisatu celalalt de fratesu, sa iasa banu gros, si acum a mai venit si pisatu asta de pocait adi cionca, un parvenit din constructii ilegale, cu concursul coruptilor din primaria dumbravita care era condusa tot de un corupt pesedist si a celor din inspectoratul de stat in constructii, condusi de alti corupti pesedisti… un parvenit din afaceri/constructii ilegale care vine acum sa ne dea lectii de moralitate… deci de la astia doi ar trebui sa luam lumina, vai s-amar… asteptati voi sa voteze careva psd timis… pisarcosii astia 2 vor sa ajunga ei la butoane… va dati seama ce combinatii la nivel mega si macro ar face ei… mergeti ma agaricilor de unde ati venit!

  3. Hai să fim serioși, domnule PSD-ist. Clujul s-a ales cu sală nouă de sport și stadion nou atunci când Boc a fost prim-ministru.

    Și pe cine ați auzit în ultimii 20 de ani spunând Banatu-i fruncea? Hai, spuneți-le pe nume! Sau obișnuiți să rostogoliți fraze de acum 100 de ani, fiindcă altceva nu aveți ce spune??

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.