SCM Politehnica are şi mai mulţi absenţi pentru meciul cu ultima clasată....

SCM Politehnica are şi mai mulţi absenţi pentru meciul cu ultima clasată. Vlad Caba: „Suntem într-o situaţie neplăcută”

0
DISTRIBUIȚI

SCM Politehnica are joi meci la Sf. Gheorghe cu Magnum Botoşani. Alb-violeţii au în continuare probleme de lot cauzate de coronavirus iar antrenorul Vlad Caba a apelat la ultimele antrenamente inclusiv la amatori. Cu toate acestea, timişorenii ar trebui în mod normal să se impună.

Păiuş, Năstăsie şi Neamţu erau încă sub tratament cu sechele pulmonare post Covid, lipsind de la eşecul cu Bacău din urmă cu opt zile. Meci la care nu a fost folosit nici Călin Dedu Calin, pozitiv şi el cu coronavirus după întoarcerea de la lot.


„Suntem într-o situație foarte neplăcută, în sensul că avem la dispoziție doar opt jucători de câmp și doi portari. E un handicap cu care plecăm, dar totuși sperăm că prin valoarea componenților echipei noastre și experiența lor competițională, să reușim să câștigăm acest joc; Botoșani e o echipă extrem de ambițioasă și tânără, dar e absolut obligatoriu pentru noi, să luăm punctele!”, a spus Vlad Caba.

”Este foarte greu! De mult timp nu mai reușim să ne adunăm într-o formulă completă, am încercat toate variantele posibile de antrenament, am lucrat extraordinar de mult individual, dar nu am putut să repetăm schemele prin care simulăm ceea ce vom face la joc. Au fost cazuri, în care am apelat și la jucători amatori, să ne ajute, să ne completeze lotul. Juniorii sunt prinși în activitățile lor, pregătesc turneele de la nivelul lor. Ne-am descurcat foarte greu din cauza numărului mare de jucători, pe care nu-i avem la antrenamente și a fost o perioadă foarte ciudată. Jucătorii aflați în convalescență după Covid nu au deocamdată avizul medical, deci nu vor fi prezenți la meciul cu Botoșani, dar au început să facă progresiv antrenamente. Săptămâna viitoare, când vom avea trei jocuri, vor fi în lot. Nu știu în ce măsură vor putea să și joace, după o perioadă de mai mult de trei săptămâni”, a precizat Caba.

Partida Magnum Botoşani – SCM Poli e programată joi, 1 aprilie, de la ora 13.45, în sala „Katy Szabo” din Sf. Gheorghe (FRH TV). Moldovenii sunt pe ultimul loc, cu un singur punct din 17 partide. Bănăţenii se află pe 8, cu 25 de puncte din 18 meciuri contabilizate.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.