ASU Politehnica vrea o relansare ofensivă contra unui Rapid în formă. Dan...

ASU Politehnica vrea o relansare ofensivă contra unui Rapid în formă. Dan Alexa: „Trebuie să arătăm altceva”

0
DISTRIBUIȚI

ASU Politehnica nu a început foarte bine play-off-ul, având un egal şi un eşec, ambele în deplasare. Speranţele alb-violeţilor la o clasare măcar în zona de baraj se leagă şi de partidele de acasă. Mâine, cu Dan Alexa din nou pe bancă, timişorenii speră să doboare Rapidul, poate cea mai în formă echipă din „B” în acest moment.

Atuul bănăţenilor sunt jocurile pe „Marele oval”, unde au cunoscut doar victoria în acest sezon al Ligii 2, în timp ce rapidiştii i-au mai bătut în deplasare pe alb-violeţi, dar pe „Ştiinţa”, în sezonul regular. „Ne aflăm înaintea celui de-al treilea joc din acest play-off. Întâlnim echipa momentului în Liga a II-a: Rapid, echipa care arată cel mai bine în acest moment, care în ultimele patru jocuri a înscris 13 goluri, în condiţiile în care au jucat fiecare meci sub o presiune fantastică, şi aici marele merit e al lui Mihai Iosif, care practic a transformat această echipă. E un joc special cu Rapidul, în a cărui componenţă sunt jucători cu foarte multă calitate, îi cunosc foarte bine, de la mijloc în sus fiecare jucător poate să decidă jocul. Pot să facă diferenţa, au şi un echilibru, pentru că arată bine şi pe faza de apărare, unde excelează Dandea, un mare plus pentru ei. Dar am aşteptări de la echipa noastră, să arate foarte multă determinare, să joace cu foarte mult curaj. La meciul cu Craiova am fost dezamăgit de rezultat şi, în eventualitatea în care mâine nu vom câştiga, lucrurile sunt cam clare referitor la primele două poziţii.


Chiar dacă mai sunt multe puncte puse în joc. Supărarea mea la Craiova a fost că nu ne-a fost cu nimic superioară, o echipă care stă mult mai bine decât noi din toate punctele de vedere, a câştigat cu şansă la un singur şut pe spaţiul porţii. Avem foarte multe lucruri de pus la punct. M-au nemulţumit multe momente ale jocului, am arătat mult mai rău decât la Călăraşi. La Călăraşi a fost cred cel mai bun joc al echipei în acest sezon, la fel, împotriva unei echipe foarte bune…. jucăm mâine cu Rapidul ca să ne bucurăm de joc, pentru că e un meci împotriva unei echipe de tradiţie, unei echipe frumoase, pe care eu o respect enorm şi ştiţi afinitatea mea pentru Rapid, pentru că am şi jucat, am şi antrenat Rapid de două ori. Sper să fie un meci spectaculos şi cel mai bun să câştige”, a declarat Dan Alexa.

„Dacă jucătorii mei înţeleg că e un astfel moment cu care nu ştiu când se mai pot întâlni. În opt jocuri să obţinem măcar un loc de baraj, pentru că e accesibil. Suntem într-un alt campionat, cu echipe cel puţin valoric egale ca şi noi, depinde cât de multă personalitate ai, curaj şi multă determinare… Trebuie să arătăm altceva începând de mâine, pentru că va fi foarte greu, în primul rând trebuie să punem mai multe probleme pe faza ofensivă”, a mai spus Alexa.

Tot lotul „Chirurgului” e valid iar din primul minut s-ar putea afla şi sârbul Pavle Radunovic, atacant care până acum a fost văzut doar în minutele de final. „E un joc foarte important pentru noi şi e un meci dificil, pentru că nu avem victorie de câteva jocuri. Dar trebuie să arătăm în primul rând calitate în teren şi rezultatul va fi în favoarea noastră cu siguranţă… Sper că dacă vom câştiga două-trei meciuri totul se va schimba şi vom avea şanse bune la primele două locuri! Pentru noi e foarte important să jucăm bine acasă, să câştigăm fiecare duel din fiecare joc, să dăm 100%, dacă toţi dăm maximum cu siguranţă va fi bine pentru echipă şi suporterii noştri vor fi fericiţi şi mândri de noi”, a precizat Pavle Radunovic, care, înainte să vină la Timişoara a perforat poarta Stelei Roşii în culorile fostului său club, FK Rad.

Partida ASU Politehnica – Rapid se dispută mâine, de la ora 16.30 (Digi), pe arena „Dan Păltinişanu”, în runda a 3-a a play-off-ului Ligii 2. Rapidul e pe 2, cu 39 de puncte, în timp ce alb-violeţii au 33, tot după două partide contabilizate în această fază a doua a sezonului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.