Reacția lui Cîțu la acuzațiile lui Barna: Suntem tot mai aproape de...

Reacția lui Cîțu la acuzațiile lui Barna: Suntem tot mai aproape de revenirea la normalitate

0
DISTRIBUIȚI
Dan Barna

Suntem tot mai aproape de revenirea la normalitate, iar România ocupă locul 4 în topul țărilor din UE privind persoanele vaccinate anti-COVID cu ambele doze, transmite premierul Florin Cîțu, ca reacție la acuzațiile lui Dan Barna.

„Suntem tot mai aproape de revenirea la normalitate.


România ocupă locul 4 în topul țărilor din UE privind persoanele vaccinate anti-COVID cu ambele doze”, transmite Florin Cîțu.

El precizează că România are un nou record de vaccinări în ultimele 24 de ore: 76.590 de persoane. Cifrele oficiale, apărute după mesajul lui Cîțu, au arătat că 80.120 de persoane au fost vaccinate în ultimele 24 de ore.

„Au fost deschise noi fluxuri și capacitatea de vaccinare în România depășește 115.000 de persoane pe zi. Vă încurajez pe toți să vă vaccinați! Cu toții vrem să scăpam de pandemie și să ne întoarcem la viețile de dinainte. Revenirea la normalitate este la îndemâna noastră și ține de fiecare dintre noi”, conchide premierul.

Reacția lui Florin Cîțu vine după ce vicepremierul Dan Barna i-a reproșat eșecul campaniei de vaccinare, spunând că locul 25 din 27 la nivelul Europei „nu arată nici performanță, nici înțelepciune strategică”.

Premierul coordonează direct campania de vaccinare împotriva COVID-19.

Dan Barna spune că Florin Cîțu i-a reproșat lui Vlad Voiculescu „lucruri pe care nu le-a avut în control”, între ele eșecul campaniei de vaccinare.

Barna spune, însă, că aceasta era responsabilitatea lui Cîțu, care „face balet politic”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.