Bărbat băut, fără permis și fără declarație pe proprie răspundere, prins în...

Bărbat băut, fără permis și fără declarație pe proprie răspundere, prins în trafic de două ori în aceeași seară

1
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1971751270">

Polițiștii Secției 4 Timișoara au depistat de două ori în trafic un bărbat de 42 de ani, în timp ce conducea o mașină, sub influența băuturilor alcoolice și fără a deține permis de conducere.

Luni seara, în jurul orei 20.00, polițiștii Secției 4 Timișoara au oprit pentru control, pe Calea Bogdăneștilor, un autoturism, condus de un bărbat, de 42 de  ani, care se afla sub influența băuturilor alcoolice. În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0.89 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Totodată, în urma verificărilor în bazele de date, polițiștii au constatat că bărbatul nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule.

Pe numele șoferului a fost deschis un dosar penal pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere.

De asemenea, atât conducătorul auto cât și pasagerul au fost sancționați fiecare cu amendă în valoare de 2.500 de lei pentru nerespectarea interdicției de deplasare după ora 20.

În aceeași noapte, la ora 00.20, polițiștii Secției 4 Timișoara au oprit pentru control pe strada Martir Colonel Ioan Uță același autoturism, condus de același bărbat de 42 de ani.

Polițiștii au procedat la retestarea acestuia cu aparatul etilotest rezultând o valoare de 0,50 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Astfel, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pentru conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice și conducerea unui vehicul fără a deține permis de conducere, fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Prevenitvă din cadrul IPJ Timiș.

Totodată, atât conducătorul auto cât și pasagerul au fost sancționați, din nou, fiecare cu amendă în valoare de 2.500 de lei pentru nerespectarea interdicției de deplasare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.