Aquatim anunță lucrări de întreținere la rețele din Timiș. Mai multe localități...

Aquatim anunță lucrări de întreținere la rețele din Timiș. Mai multe localități vor avea presiune redusă la apă și întreruperi

0
DISTRIBUIȚI

Miercuri, 7 aprilie, între orele 9 și 14, în localitatea Silagiu se vor face spălări ale rețelei de distribuție a apei.

De asemenea, în intervalul 7 – 9 aprilie 2021, între orele 9 – 14, se vor face spălări ale rețelei de distribuție a apei în localitatea Buziaș. Pe durata lucrărilor, presiunea apei va fi scăzută.

Aquatim anunță că, joi, 8 aprilie, între orele 9 – 14, vor avea loc lucrări de spălare și dezinfectare a rețelei de apă, în Făget, pe străzile Sebastian Olariu, Ștefan cel Mare, Calea Lugojului, Drumul Gladnei, Aleea  Spitalului și Gheorghe Doja.


Ca tare, presiunea va fi scăzută.

Joi, 8 aprilie, între orele 8 – 16, se vor igieniza și dezinfecta rezervorul și rețeaua de apă din Balinț. Aici, în acest interval orar precizat, apa va fi sistată.

Tot joi, 8 aprilie, între orele 8 – 16, ca urmare a lucrărilor de reabilitare a rețelei de distribuție, se va întrerupe furnizarea apei în localitatea Voiteg. Va fi afectată întreaga localitate pentru că lucrarea este amplă, urmând ca trei străzi importante să fie racordate la rețeaua nouă de distribuție  a apei.

Totodată, în perioada 7 – 9 aprilie, între orele 9 – 15, se vor  efectua lucrări de igienizare în Liebling. Presiunea va fi scăzută.

În 9 aprilie, între 8 – 16, va fi presiune scăzută și în  localitatea Sacoșu Turcesc, din cauza acelorași lucrări de igienizare ale bazinului de înmagazinare a apei.

La reluarea alimentării cu apă în regim normal este posibil ca la robinete să curgă apă tulbure. Deoarece această perturbare va fi de scurtă durată, Aquatim le recomandă clienților să nu folosească apa în scopuri menajere, până la limpezirea completă și să ia măsuri de stocare a unor cantități de apă care să le acopere necesarul pentru perioada anunțată.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.