Dominic Fritz nu mai conduce nicio comisie din cadrul Primăriei Timișoara. Cum...

Dominic Fritz nu mai conduce nicio comisie din cadrul Primăriei Timișoara. Cum explică delegările făcute către viceprimari

8
DISTRIBUIȚI

 

 

Dominic Fritz a reușit performanța de a nu mai conduce nici măcar una dintre comisiile din cadrul Primăriei Timișoara. În ultimele luni, primarul a delegat, rând pe rând, conducerea acestora către cei doi viceprimari. Colegul său de partid, USR-istul Ruben Lațcău a fost delegat doar în fruntea comisiei de circulație.

Viceprimarul PNL, Cosmin Tabără este cel care le conduce, practic, pe toate celelalte – comisia de ordine publică, comisia de avizare a cererilor de organizare a adunărilor publice, comisia de aplicare a Legii 10/2001, comisia de negociere cu terții, comisia de repartizare a locuințelor, comisia pentru stabilirea suprafețelor de teren pe care se vor constitui dreptul de superficie cu titlu oneros, comisia pentru sprijinirea tinerilor pentru construirea unei case proprietate personală, comisia de analiză privind dreptul de acces la informațiile de interes public, comisia de acordare de depăgubiri în cazul exproprierilor, comisia de analiză a spațiilor cu altă destinație decât cea de locuință și comisia pentru vânzarea spațiilor medicale. Primarul Timișoarei i-a delegat, de la începutul lunii martie, lui Cosmin Tabară inclusiv participarea la ședințele comitetului județean pentru situații de urgență.

Atunci când a anunțat numirea noului city manager, primarul Timișoarei a spus că îi va delega lui Matei Creiveanu semnătura ca și ordonator de credite.

Dominic Fritz a explicat PRESSALERT.ro decizia sa de delegare prin faptul că ”primarul este președinte de drept într-o mulțime de comisii stabilite de lege.


Așa cum este cutuma, fiecare viceprimar face parte din comisiile pentru domeniul în care i-am delegat atribuții. Această împărțire de responsabilități mai ales pentru procedurile de rutină îmi permite să mă focusez pe deciziile strategice și proiectele prioritare ale orașului și să aprofundez relațiile cu alte instituții la nivel local, național și internațional”.

8 COMENTARII

  1. Asa sa tot fii Primar, nene… Bravo Fritz, ești un GENIU! Și dacă tot te-ai vaccinat și ai pașaport Covid, zic Sa începi în forță plimbările prin lume, pe banii Primariei evident. Ia Capitalele și tarile la tind. Începe cu Bali, Africa de Sud, Tahiti, în resorturile de Superlux, la fel ca vestitul Primar Piedone. Că Sponzori s-or găsi, n-am nicio îndoială… Se ocupa CityManageru bancher, omul lui Barna

  2. Cum, nu știți de ce ? Foarte simplu, principiul e, cine nu muncește nu greșește și cine nu greșește trebuie reales, e simplu doar că nu o să meargă 4 ani și timișorenii se vor prinde ce țeapă și-au luat din Germania !

  3. unde sunt USERISTII? nu ridica nimeni mana? va este rusine sau nu prea? va bucurati, nu? noi nu. noi consideram ca tot ce merge rau in Romania esti vina voastra. Fiecare incendiu din spital sau bloc este vina USR. Fiecare mort de COVID este vina USR. Ciolos si Barna sunt vinovatii.

  4. Alta realizare mareata a administratiei Fritz e evacuarea fortata cu un preaviz de doar 7 zile a automatelor de apa, lapte, oua care se afla de peste 10 ani in oras si deservesc mii de cetateni. Cu ce deranjeaza prezenta acestora?! Singurul “beneficiu” al eliminarii automatelor e lichidarea concurentei pt supermarketuri. In acelasi timp, de rulotele insalubre cu pleskavita, care apartin fostului city manager Dragoi, nu se atinge nimeni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.