Expoziție în memoria pictorului Toma Viorel, la Timișoara

Expoziție în memoria pictorului Toma Viorel, la Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-13177121">

Galeria de artă „Helios” a Uniunii Artiștilor Plastici – filiala Timișoara găzduiește expoziția „Omagiu Toma Viorel” (1944 – 2021), în semn de omagiu postum adus pictorului plecat din această lume în urmă cu o lună.

Artist plastic și cadru didactic al Facultății de Arte și Design din cadul Universității de Vest Timișoara din 1994 până în acest an, profesorul universitar dr. Viorel Toma și-a adus o contribuție substanțială la prestigiul acestei instituții, atât prin demersul pedagogic de înaltă ținută, cât și prin personalitatea sa complexă de artist creator al frumosului. Membru al Uniunii Artiștilor Plastici din 1975, cu o bogată activitate de creație, Viorel Toma a participat la numeroase expoziții de grup și personale, iar lucrările sale i-au adus, în anul 2005, Ordinul „Meritul Cultural” în grad de Cavaler.

Expoziția va fi pe simeze până în data de 8 mai, iar programul de funcționare al galeriei este de luni până vineri între orele 10,00 și 18,00  și sâmbătă, între orele 10,00 și 20,00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.