Liderul interlop Lucian Boncu, condamnat în dosarul uciderii unei femei când conducea...

Liderul interlop Lucian Boncu, condamnat în dosarul uciderii unei femei când conducea drogat

8
DISTRIBUIȚI

Judecătoria Timișoara a dat, astăzi, sentința în dosarul în care liderul interlop Lucian Boncu a fost trimis în judecată fiind acuzat că, aflat sub influența cocainei, a lovit o femeie cu mașina, pe strada Muncitorilor din comuna Giroc, în timp ce efectua o manevră cu spatele.


Victima a decedat, ulterior, la spital. Vă reamintim că în timpul judecării dosarului, procurorii au adus ca probe și mai multe înregistrări făcute în dosarele DIICOT în care recunoștea că a omorât un om și povestea despre accident. Liderul interlop a cerut să fie achitat, la fel și avocații acestuia care au susținut că vinovăția nu a fost dovedită dincolo de orice dubiu.

Judecătorul l-a găsit vinovat pe Lucian Boncu de săvârșirea infracțiunilor de ucidere din culpă și conducerea unui autovehicul sub influența unor substanțe psihoactive și l-a condamnat la patru ani și o lună de închisoare cu executare. De asemenea, lui Boncu i s-a interzis să mai conducă un autovehicul timp de trei ani după ispășirea pedepsei și a fost obligat să plătească cheltuieli de judecată de 6.500 lei. Firma de asigurări a fost obligată să-i plătească băiatului victimei despăgubiri de 25.000 euro, echivalent în lei. Sentința nu este definitivă, putând fi atacată cu apel în termen de zece zile de la comunicarea minutei. Vă reamintim că în dosarul traficului de cocaină, tot în primă instanță, Lucian Boncu a fost condamnat la 12 ani și o lună de închisoare.

 

8 COMENTARII

  1. La judecătorie Timișoara sunt judecători, unii foarte foarte…., în asentimentul infractorilor și evazioniștilor.
    Pt omor să dai doar 3,4ani….????
    Ăsta este instanța de judecată????
    Valoarea unui om la judecătoria Timișoara valorează doar 25000????
    Valoarea sau urmașii cu acești bani nu le ajung de înmormântare.
    Bătaie de joc.
    Ăsta este judecătoria din Timișoara, sperăm că la Tribunal să fie mai pe lege….. 15-17ani minim
    Poate trebuie schimbat președintele de la judecătorie,?????

  2. Deci de luat aminte oameni buni! Daca ai ceva cu cineva , te droghezi bine , urci la volan si il mierlesti! Nu are rost sa suni cativa prieteni ca intervine infractiunea de grup si premeditare si iti iei 16 ani. Asa ca multumim Adrian Lucian Boncu pentru alifia care ne ai dat o impreuna cu avocatii tai celebri si cunostintele lor din Palatul Dicaterial

    • Iar și a greșit păduchele ăla de udrea meseria !cred ca i s ar potrivi cea de sculptor in rahat ! De preferința rahat propriu si când rămâne fără materie prima sa împrumute de la tovarășul boncu sau Deian!

  3. judecatorii astia ne pun vietile in pericol cu sentintele astea halucinant de mici. ba, judecatorilor, voi ar trebui sa fiti inamicii publici #1 ai tarii, sunteti niste nenorociti! pedepsele trebuie sa fie de cel putin 10-20 de ori mai lungi si fara suspendari, dobitoci ce sunteti!!!

  4. pt astia care scrieti mult si prost….

    va bagati in seama ca musca in kkt…dar nu stiti legile(e omor din culpa)astea sunt pedepsele in toata tara…daca nu avea omu atatea probleme pe cap …poate primea cu suspendare pedeapsa….deci ,,mucles,,

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.