Liderul interlop Lucian Boncu, condamnat la 12 ani și o lună de...

Liderul interlop Lucian Boncu, condamnat la 12 ani și o lună de închisoare în dosarul traficului de droguri. Ce pedepse au primit ceilalți inculpați

5
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-1477551164">

Tribunalul Timiș a pronunțat, astăzi, chiar de Ziua Poliției Române, sentința în dosarul în care DIICOT a trimis în judecată, în ianuarie 2020, 13 membri ai grupării conduse de liderul interlop Lucian Boncu în dosarul traficului de cocaină. Dintre aceștia, la primul termen, șase dintre ei au mers pe procedura simplificată, recunoscând acuzațiile aduse de procurori pentru a beneficia de reducerea pedepselor. Pedepsele stabilite de instanța pe fond:

Lucian Boncu, acuzat de săvârșirea infracțiunilor de grup infracțional organizat, trafic de droguri de mare risc (9 acte materiale), punere la dispoziție a locuinței pentru consumul de droguri de mare risc (15 acte materiale) și deținere de droguri de mare risc (9 acte materiale), a recunoscut în timpul procesului doar săvârșirea ultimelor două infracțiuni și a fost condamnat la 12 ani și o lună de închisoare p,us o amendă penală de 6.000 lei după ce i-au fost contopite și sentințele anterioare.

Paul Ștefan, acuzat de săvârșirea infracțiunilor de grup infracțional organizat, trafic de droguri de mare risc (două acte materiale, cu câte 130 și 150 grame de cocaină) și camătă, acesta nerecunoscând săvârșirea primei infracțiuni, a fost condamnat la șapte ani de închisoare.

Marius Oltean, acuzat de săvârșirea infracțiunilor de grup infracțional organizat și trafic de droguri de mare risc (șase acte materiale), a recunoscut integral acuzațiile și a fost condamnat la trei ani de închisoare cu suspendare.

Alin Cionca, zis ”Becali”, acuzat de săvârșirea infracțiunilor de grup infracțional organizat, trafic de droguri de mare risc (11 acte materiale) și deținere de droguri de risc în vederea consumului propriu, a recunoscut integral acuzațiile DIICOT, a fost condamnat la patru ani și șase luni de închisoare.

Banciu Remus, zis ”Coco”, acuzat de săvârșirea infracțiunilor de grup infracțional organizat, trafic de droguri de mare risc (5 acte materiale) și nerespectarea regimului armelor și munițiilor, a recunoscut integral săvârșirea faptelor, a fost condamnat la patru ani și o lună de închisoare și amendă de 3.000 lei.

Radu Novac, zis ”Jack”, a fost acuzat de săvârșirea infracțiunilor de grup infracțional organizat, trafic de droguri de mare risc ( 2 acte materiale) și de deținere de droguri de mare risc în vederea consumului propriu (8 acte materiale) și condamnat la șase ani de închisoare.

Deian Miloșev a fost acuzat de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc ( 4 acte materiale) și de deținere de droguri de mare risc în vederea consumului propriu (2 acte materiale) și condamnat la cinci ani și patru luni de închisoare.

Nicolae Gavrilă, acuzat de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc ( 2 acte materiale) și de deținere de droguri de mare risc în vederea consumului propriu (3 acte materiale), a recunoscut integral acuzațiile DIICOT și a fost condamnat la doi ani și trei luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere

Stelian Bona, acuzat de  acuzat de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc și trafic de droguri de risc, a fost condamnat la cinci ani de închisoare.

Niculai Săhlean a fost acuzat de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc (2 acte materiale) și deținere de droguri de mare risc în vederea consumului și condamnat la cinci ani și patru luni de închisoare.

Catovic Ramiz, acuzat de săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de mare risc (4 acte materiale) și deținere de droguri de mare risc în vederea consumului (5 acte materiale),  a recunoscut toate faptele reținute în sarcina sa de DIICOT și a fost condamnat la trei ani și șapte luni de închisoare plus restul de pedeapsă de 818 zile.

Anicic Slavko, zis ”Sașa”, a fost acuzat de trafic de droguri de mare risc și condamnat la cinci ani de închisoare.

Dan Ștefan, acuzat de trafic de droguri de mare risc, a recunoscut infracțiunea și a fost condamnat la trei ani și patru luni de închisoare.

Sentința nu este definitivă putând fi contestată în termen de zece zile la Curtea de Apel Timișoara.

 

 

5 COMENTARII

  1. Isi merita soarta cu varf si indesat.Greul abia acuma incepe Boncule,sa vezi ce bine e la parnaie ca ai bagat oameni nevinovati ….. na ia de aici 12 ani!si la mai mare ca vine si baba si sechestrul bucuresteanului…. e bine pt tine

  2. Le da drumu curtea de apel nu e problema.daca vindeam ieu cocaina si violam xate a violat namila aia de fane eram demult la puscqrie pe viata numa’ cate famili a spart omu si cate sia lasat copii si familia pt el nemernicu.putin prea mici pedepsele

  3. Cam slab 12 ani … probabil ca mai are procese pe rol la cate fapte a facut , speram sa se rotunjeasca la 20 de ani . Doamne-ajuta ! Cam slabut au luat restul … numai suspendari si maxim 5 ani pe trafic de droguri de mare risc … intr-un an sunt pe strada din nou, bat , terorizeaza, vand droguri si cine stie , de data asta trec la asasinate.

  4. Nu le mai da drumu curtea de apel,au picat blaturile alea ca nu si mai risca nimeni pielea pt un tradator praduitor,aia a fost in 2015 ,vom vedea ce da curtea sa speram ca se va apropia de 20 ca sa vada ce bine e la puscarie si cati prieteni are acolo care abia il asteapta

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.