Liga a IV-a Timiş va avea loc pe „repede înainte”. Testele rapide...

Liga a IV-a Timiş va avea loc pe „repede înainte”. Testele rapide pentru COVID-19, permise în noul protocol medical

0
DISTRIBUIȚI

După o perioadă îndelungată de timp a devenit posibilă reluarea Ligii a IV-a în cel mai vestic judeţ. AJF Timiş a organizat o videoconferinţă după schimbarea protocolului medical, dar şi după ce FRF a anunţat că asociaţiile judeţene trebuie să anunţe participantele la barajele de promovare în Liga 3 până în 8 mai. S-a stabilit că acest sezon 2020-21 va începe sâmbătă, 17 aprilie, „într-un format concentrat, cu câte două etape pe săptămână”.

„Precizăm că data limită de transmitere a echipei campioane a Ligii a IV-a către FRF este 8 mai 2021, conform Hotărârii Comitetului de Urgență al FRF din 8 aprilie 2021.


Același Comitet de Urgență obligă echipele campioane să dispute cel puțin 7 partide pentru a putea reprezenta județul la jocurile de baraj. Pentru a veni în sprijinul echipelor, s-a hotărât ca la jocurile din acest campionat, să fie delegat un singur observator iar cheltuielile privind testarea arbitrilor și observatorilor să fie suportate de AJF/CJA Timiș”, se arată în comunicatul AJF Timiş.

„Echipele sunt rugate ca, până marți, 13 aprilie 2021, la ora 14:00, să transmită către AJF Timiș cererea de înscriere în Liga a IV-a 2020-2021.

Tot marți, 13 aprilie, de la ora 17:00, va avea loc, la sediul AJF Timiș, tragerea la sorți a programului de desfășurare a competiției, într-un format care va depinde de numărul echipelor care se înscriu până la termenul de mai sus. Termenul limită pentru efectuarea transferurilor se stabilește pentru vineri, 16 aprilie 2021, ora 17:00”, se mai arată în text.

Practic, prin schimbarea protocolului, care înainte prevedea teste PCR mai costisitoare, se speră ca un număr mai mare de echipe să-şi arate dorinţa de a participa. Timişul ar avea astfel o campioană desemnată în timp record, în condiţii de criză. Până acum în zona de vest, Hunedoara şi Aradul, mai recent, au început competiţiile chiar şi în condiţiile protocolului vechi.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.