Spectacol folcloric special de Florii, cu „Ansamblul Banatul”, transmis online

Spectacol folcloric special de Florii, cu „Ansamblul Banatul”, transmis online

0
DISTRIBUIȚI

Centrul de Cultură și Artă al Județului Timiș oferă iubitorilor de folclor, în ziua de Florii, spectacolul intitulat „Tinerețea-n sărbătoare”, care dorește să promoveze mai ales tineri interpreți de muzică populară. Managerul Centrului de Cultură și Artă al județului Timiș, Liliana Laichici, a dorit să organizeze acest spectacol pentru a răspunde cerințelor exprimate de public în cadrul unui chestionar lansat la începutul acestui an, și anume organizarea unor spectacole folclorice susținute de cât mai mulți tineri soliști de muzică populară din Banat, pe care centrul de cultură și artă îi atrage către folclorul autentic.

Denisa Țanigoi, Răzvan Timiș, Iasmina Iova, Ciprian Pop, Mariana Zota, Vanesa Jarja și Georgiana Vița sunt tinerii interpreți de muzică populară care vor fi protagoniștii spectacolului din seara de Florii. Alături de aceștia, spectacolul va reuni instrumentiștii orchestrei ansamblului profesionist „Banatul”, dirijat de Sebastian Roșca, și dansatorii ansamblului, coordonați de coregrafii Brândușa și Nicolae Stănescu.


Cele două momente coregrafice susținute în cadrul spectacolului sunt „Zvoanele”, din Banatul de câmpie, și „Brâul pătimașilor” din zona Caransebeșului.

Spectacolul va fi difuzat în 25 aprilie, de la ora 20.30, pe Ansamblul Profesionist Banatul – Oficial | Facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.