Timișorean carantinat cu soția si trei copii, ajutat cu alimente de Direcția...

Timișorean carantinat cu soția si trei copii, ajutat cu alimente de Direcția de Asistență Socială. Bărbatul muncește cu ziua pe unde apucă

1
DISTRIBUIȚI

Un apel primit pe numărul Telefonului de Urgențe Sociale 035 981 solicita ajutorul echipelor mobile de la Direcția de Asistență Socială a municipalității. Trei copii în vârstă de 2, 8 respectiv 15 ani și doi adulți carantinați ca urmare a contactului direct cu persoane confirmate cu covid aveau nevoie de ajutor.

Singura sursă de venit a familiei o reprezintă alocațiile copiilor și munca cu ziua a tatălui. Ambii părinți au buletinele expirate fapt ce le îngreunează angajarea cu carte de muncă.

Pe toată perioada carantinării vor primi hrană caldă și alimente neperisabile acordate de Cantina socială din cadrul  Direcției de Asistență Socială a municipiului Timișoara, au anunțat vineri reprezentanții municipalității.

De la începutul acestei pandemii, numărul de telefon non-stop pentru urgențe sociale 0356 981 a fost apelat de 3.150 de ori, fiind întocmite 642 de fișe sesizare pentru tot atâtea cazuri. Pentru fiecare caz în parte s-au realizat intervenții ale echipelor mobile, în funcție de nevoi (cumpărături alimente, rețete, medic familie, plăți utilități, hrană etc). Fiecare caz în parte a beneficiat de intervenții multiple ale echipei mobile căreia i-a fost repartizată solicitarea inițială.


Unele dintre apelurile primite au vizat informații sau redirecționări către serviciile Direcției de Asistență Socială a Municipiului Timișoara.

1 COMENTARIU

  1. se vede in poze, nici macar in fata altor oameni nu au binevointa sa-si tina masca aia cum trebuie, ca nu pot respira ei ca-s sarmani si ei nu respira bine…

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.