Timișorenii pot alerga la Timotion 2021 pentru a sprijini dezvoltarea laboratorului de...

Timișorenii pot alerga la Timotion 2021 pentru a sprijini dezvoltarea laboratorului de radioterapie de la OncoHelp

0
DISTRIBUIȚI

Creșterea numărului de pacienți oncologici la nivel regional pentru care tratamentele radioterapeutice sunt necesare este motivul care determină necesitatea dezvoltării serviciilor medicale și conexe furnizate prin intermediul Laboratorului de Radioterapie OncoHelp din cadrul Centrului de Oncologie OncoHelp.

În acest sens, Asociația OncoHelp a realizat un nou proiect prin care își propune adunarea fondurilor necesare pentru achiziționarea unui sistem pentru poziționarea pacienților pe întreaga durată a efectuării tratamentului prin radioterapie. Pentru a mobiliza comunitatea în jurul său Asociația OncoHelp a înscris acest proiect la Timotion 2021, cu titlul „Excelența în radioterapie – precizie, eficiență și siguranță pentru pacientul oncologic”.

Proiectul reprezintă o parte a planului de dezvoltare al Asociației OncoHelp, care presupune achiziționarea de noi acceleratoare VARIAN, pentru dotarea celor două buncăre care urmează a fi construite în decursul acestui an.


Sistemul de poziționare a pacientului pe durata tratamentului prin radioterapie reprezintă o componentă obligatorie pentru efectuarea tratamentului, funcția acestui sistem fiind aceea de a poziționa și imobiliza pacientul pe durata ședințelor de radioterapie.

Valoarea totală a proiectului este de 108.976 de lei, din care se dorește ca prin înscrierea la Timotion 2021 să se adune suma de 94.080 lei. Diferența va fi acoperită din fondurile proprii ale Asociației OncoHelp.

Cei care doresc să facă o donație o pot face accesând acest link.

Cei care doresc să devină campioni ai Asociației OncoHelp, pentru sprijinirea realizării acestui proiect, se pot înscrie pe www.timotion.ro, alegând proiectul „Excelența în radioterapie – precizie, eficiență și siguranță pentru pacientul oncologic”.

Anul acesta, pentru a putea respecta regulile de distanțare pe toată durata evenimentului, Timotion va avea loc timp de două zile: 5 și 6 iunie 2021, ținând cont de regulile de la data evenimentului. Vor exista 6 curse: 3 cronometrate și 3 necronometrate. Găsiți toate detaliile referitoare la întregul eveniment pe site-ul www.timotion.ro.

Este al treilea an în care Asociația OncoHelp participă la competiția Timotion, fiind puternic motivați de răspunsul comunității la proiectele și campaniile umanitare pe care le-am lansat de-a lungul timpului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.