Captură de droguri la Timișoara, în urma unui flagrant. Suspect reținut pentru...

Captură de droguri la Timișoara, în urma unui flagrant. Suspect reținut pentru 24 de ore

2
DISTRIBUIȚI

Polițiștii antidrog de la Crimă Organizată Timișoara au pus la punct un flagrant, astăzi, în urma căruia au prins un bărbat care a introdus în țară droguri de risc.

Când a fost prins de polițiști, suspectul avea asupra sa 2,5 kilograme de canabis, „marfă” despre care acesta a susținut că era pentru consum propriu, deși respectiva cantitate se pot pregăti câteva mii de „țigări”.


Bărbatul era în atenția DIICOT de mai mult timp, fiind suspectat că aproviziona piața de droguri din Timișoara.

După audieri, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore pentru trafic internațional de droguri, faptă pentru care riscă între 3 și 10 de ani de închisoare.

UPDATE „În cursul zilei de ieri, 5 mai, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Timișoara au identificat un autocar, ce efectua curse regulate între Cehia și România, în care se afla un bărbat, în vârstă de 32 de ani, bănuit de trafic de droguri de risc. La coborârea din autocar, asupra bărbatului au fost descoperite 9 pachete vidate, ce conțineau cannabis în greutate totală de 2,5 kg. Activitățile au fost efectuate în cadrul unui dosar penal întocmit sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de risc. Bărbatul a fost condus la sediul DIICOT, în vederea audierii, ulterior fiind reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul IPJ Timiș”, a transmis IPJ Timiș.

2 COMENTARII

  1. sa va fie rusine, politia romana ! numai rau faceti oamenilor ! canepa e mai putin drog decat zaharul / cofeina / nicotina !
    acusi ne arestati pentru patrunjel…

  2. Chiar asa. Cati oameni in lumea asta au murit de la iarba? Cati oameni au facut Marijuanita cronica. cum de la zahar faci diabet, de la tutun faci cancer(nu orice cancer, la plamani… parfum 100% mori) si de la cofeina .. doar infarct … in rest parfum . In franta nu se mai face parnaie pentru iarba si hash …. si nu le-au legalizat in nici o directie, dar ce sa vezi o consuma chiar politaii. sunt mai linistiti mai cumpatati, mai destepti:), in spania ai voie sa cresti in casa 2 plante. Iti dai seama aia sunt prosti. Vindem droguri. Asta inseamna sa fii idiot. Strainii dau jos termopanele, noi acum le montam, strainii vand iarba la magazin, noi facem puscarie pentru ea, austriecii nu taie un pom, noi defrisam paduri. …. cu alte cuvinte. lasati revoltiile pe facebook.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.