Doi șoferi, unul băut și altul cu permisul suspendat, depistați de polițiștii...

Doi șoferi, unul băut și altul cu permisul suspendat, depistați de polițiștii timișeni în trafic

0
DISTRIBUIȚI

Polițiștii timișeni au depistat un bărbat în timp ce conducea un autoturism sub influența băuturilor alcoolice.

Luni seara, polițiștii orașului Sânnicolau Mare au oprit pentru control în Saravale un autoturism condus de un bărbat de 44 de ani care se afla sub influența băuturilor alcoolice.


În urma testării cu aparatul etilotest, a rezultat o alcoolemie de 0.72 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

Pe numele  conducătorului auto, a fost întocmit dosar penal pentru „conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice”.

De asemenea, polițiștii Secției 1 Poliție Urbană Timișoara au depistat un bărbat în timp ce conducea o mașină prin Timișoara fără a poseda permis de conducere.

Luni, polițiștii timișeni au oprit pentru control un autoturism condus de un bărbat de 59 de ani. În urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii au constatat că bărbatul figura cu permisul de conducere reținut.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „conducerea pe drumurile publice a unui vehicul de către o persoană fără a poseda permis de conducere”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.