Formația Allover e la înățime: concert la radio și videoclip pe acoperișul...

Formația Allover e la înățime: concert la radio și videoclip pe acoperișul Casei Tineretului din Timișoara

0
DISTRIBUIȚI
<


div class="press-in-article" style="margin-left: auto; margin-right: auto; text-align: center; margin-top: 5px; margin-bottom: 5px; " id="press-720875145">

Trupa timișoreană Allover se numără printre cele trei formații care au câștigat concursul DeerMusic 4, realizat de Radio Guerilla. Câștigătorii competiției beneficiează de ore la studio pentru înregistrare, vouchere pentru accesorii muzicale și apariții în cadrul emisiunii Nesemnații.

Formația alcătuită din Cătălina Ciortea (chitară bass, backing vocals), Luca Dragu (lead vocals, chitară), David Mihai Popa – DMP (baterie), Bogdan Potra (clape) şi Adam Suma (chitară) va susține un nou concert la Radio Guerilla în data de 4 iunie.

În altă ordine de idei, timișorenii au lansat recent un videoclip live la piesa „The Secret Is Beyond”, melodia fiind extrasă din concertul pe care trupa l-a susținut la începutul lunii martie, pe acoperișul Casei Tineretului din Timișoara, evenimentul fiind inclus în cadrul unui nou proiect care poartă numele de „Here we art”.

Debutul formației Allovers-a petrecut în luna aprilie a anului 2019, iar materialul discografic de debut a fost editat în 2020.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.