Fortuna Becicherecu Mic nu a reuşit să strice sărbătoarea campioanei „U” Olimpia...

Fortuna Becicherecu Mic nu a reuşit să strice sărbătoarea campioanei „U” Olimpia Cluj. Timişencele nu mai pot prinde podiumul

0
DISTRIBUIȚI
Foto: ACS Fortuna Becicherec’ Feminin / Facebook

Fortuna Becicherecu Mic a luptat, dar nu a putut încurca multipla campioană din Cluj-Napoca. Universitatea Olimpia s-a impus cu 3-1 iar după finalul partidei a primit trofeul şi medaliile pentru noul titlu care era deja acontat.

Gazdele au deschis relative repede scorul, în minutul 7, când Carolina Țabur a înscris cu un şut la vinclul de la colţul scurt, la o fază pe construcţia căreia timişencele au cerut un fault Ioana Bălăceanu a mai marcat apoi de două ori pentru clujence (min.


36, 69), în timp ce Cosmina Dușa (70) a redus din diferenţă.

Fortuna a început jocul cu: Roşu – Jivan, Codrescu, Bistrian, Heisu, Şodinca, Colesnicenco, Deca, Rus, Grigore, Duşa (cpt.).

Timişencele au rămas cu 35 de puncte după nouă partide contabilizate în faza play-off-ului şi nu mai pot atinge nici treapta a treia podiumului după victoriile înregistrate azi de Piroş Security Arad şi Heniu Prundu Bârgăului.

În etapa a X-a (ultima) Fortuna, care va termina sezonul pe poziţia a 4-a indiferent de rezultat, o va înfrunta la Becicherecu Mic pe Heniu Prundu Bârgăului, joc programat duminică, 30 mai, de la ora 11.00.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.