Mașini avariate la Timișoara după ce vijelia a doborât un copac

Mașini avariate la Timișoara după ce vijelia a doborât un copac

0
DISTRIBUIȚI

Vijelia puternică de aseară a produs pagube la Timișoara, unde un copac căzut a avariat trei mașini, informează ISU Timiș.

În urma fenomenelor meteo periculoase, cod galben de vânt puternic, pompierii au intervenit pentru degajarea a patru copaci, în Timișoara și comuna Giroc.

Pompierii au mai intervenit noaptea trecută și pentru stingerea unor incendii.

Un incendiu puternic a avut loc în localitatea Făget, care a fost anunțat la ora 03:07.


Pompierii din cadrul Stației de Pompieri Făget au fost solicitați să intervină pentru stingerea unui incendiu la o locuință. La locul intervenției s-au deplasat de urgență două autospeciale de stingere, un echipaj SMURD și zece pompieri.

La sosirea echipajelor la fața locului, incendiul se manifesta cu ardere generalizată la acoperișul casei și în bucătărie, fiind extins și la o anexă. Din fericire, incendiul a produs doar pagube materiale, proprietarii reușind să se autoevacueze la timp.

În urma cercetărilor la fața locului, pompierii au stabilit cauza probabilă a incendiului: scurt circuit electric – conductor electrici cu improvizații.

La scurt timp, în jurul orei 04:28, pompierii au fost solicitați să intervină la un alt incendiu în localitatea Cruceni.

La locul incendiului s-au deplasat opt pompieri cu două autospeciale de stingere. La sosirea pompierilor, incendiul se manifesta la o magazie din lemn pe o suprafață de aproximativ 20 mp. În urma incendiului au ars utilaje și scule electrice.

Din nefericire, în urma incendiului au murit 150 de păsări, pompierii reușind să salveze 15 păsări și patru pisici.

Și în cazul acestui incendiu, pompierii au stabilit cauza probabilă a incendiului: scurt circuit electric.

Foto: Arhivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.