Timișoreanca Altheya a lansat o nouă piesă din albumul ei de debut:...

Timișoreanca Altheya a lansat o nouă piesă din albumul ei de debut: „Nu trebuie să ne pierdem creativitatea, indiferent de perioada pe care o traversăm”

0
DISTRIBUIȚI

Pe numele ei adevărat Andreea Hodineanț, solista timișoreancă Altheya a lansat o piesă nouă, „Iubește-mă”, care are parte și de un videoclip de carantină.

I„deea de a fi iubit asemenea unei răni, este aceea că, oricât de neplăcută este o rană, pentru a o vindeca, trebuie să o îngrijești și să îi oferi măcar puțină atenție. De asemenea, stereotipul unui bărbat indisponibil emoțional, angajat în relații casual cu mai multe femei, dar și cel al femeii atrasă de acest bărbat, care se implică total și se mulțumește cu puțin, mi-a fost inspirație pentru această piesă. Combinația dintre elementele din subgenurile shoegaze și dreampop m-au inspirat în editarea clipului dar și în direcția mixajului, toate armonizându-se spre un feeling mai retro, mai vintage.


Video-ul l-am realizat în perioada în care eram izolată în casă, iar editarea am făcut-o pe parcurs, așteptând că piesa să fie mixată de către Luculescu Alin Gabriel. De asemenea mari mulțumiri pentru additional guitar lui Silviu Dan Iliescu”, a spus Altheya.

Solista care pregătește primul ei album este co-fondator Artonic Productions și Atelierul de Voce by Altheya (AVA. Scrie și compune piese pentru alți artiști, pe unii dintre ei îi și antrenează vocal, iar în timpul liber se alătură altor proiecte culturale din oraș.

„Compoziția, versurile și o parte din producția piesei îmi aparțin. Cealaltă parte a producției și de fapt finish-ul piesei i se datorează lui Ovidiu Dodo Moldovan (ARTonic Productions) my mentor în ale producției and my colleague în business. Dorința de a rămâne atât de indie cu această piesă este pentru că am vrut să arăt că se poate! Se poate face muzică și în carantină, în plină pandemie, cu minimum de resurse. Îți trebuie dragoste pentru ceea ce faci și puțină inspirație. Nu trebuie să ne pierdem creativitatea ca artiști, indiferent de perioada pe care o traversăm”, a mai spus Altheya.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.