Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni: vara își face simțită prezența

Prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni: vara își face simțită prezența

0
DISTRIBUIȚI

soare vreme

Meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM) au emis prognoza pentru perioada 10 mai – 7 iunie și spun că temperaturile se vor încadra în limitele normale pentru începutul verii.

10 – 17 mai
Valorile termice vor fi ușor mai coborâte decât cele specifice acestei perioade, în regiunile sud-estice, dar și ușor mai ridicate în vest și nord-vest, iar în rest vor fi apropiate de cele normale pentru acest interval.


Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în zonele montane.

17 – 24 mai
Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această săptămână, în cea mai mare parte a țării. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru acest interval, la nivelul întregii țări.

24 – 31 mai
Temperaturile medii ale aerului se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această săptămână, dar cu posibilitatea unui excedent local în nord-vest.

31 mai – 7 iunie
Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor specifice pentru această perioadă, la nivelul întregii țări. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va fi local deficitar în vest și sud-vest, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această săptămână.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.