Proiect dedicat formării profesionale, lansat de CCIAT

Proiect dedicat formării profesionale, lansat de CCIAT

0
DISTRIBUIȚI

centrul regional de afaceri

Camera de Comerț, Industrie și Agricultură Timiș lansează, în calitate de lider de proiect și partener al Art Forest Company, proiectul „Formare profesională în sprijinul creșterii eficienței angajaților pe piața muncii în Regiunea Vest”, finanțat prin Programul Operațional Capital Uman 2014-2020.

La evernimentul care va avea loc în data de 25 mai, între orele 11:30 și 12:30, pe platforma Zoom a CCIA Timiș, și la care vor fi prezenți membrii echipei de proiect, reprezentanți ai serviciilor publice deconcentrate și firme, sunt invitați să participe angajați – inclusiv persoane fizice autorizate (PFA) și întreprinderi individuale – din mediul urban și rural, care au domiciliul stabil  într-unul din cele patru județe ale Regiunii Vest, cu vârsta cuprinsă între 25 și 65 de ani, care doresc să participe la programe de formare profesională continuă, având apoi posibilitatea de a se încadra într-o funcție cu o calificare mai avansată.

Participanții vor putea afla detalii despre programele de formare profesională din cadrul proiectului și despre avantajele pe care acestea le oferă.


Programele oferite sunt: cursuri de perfecționare/specializare/inițiere (designer grafică – 120 ore, manager de proiect – 60 ore, competențe sociale și civice – 120 ore) și cursuri de calificare (agent de curățenie clădiri și mijloace de transport – 360 ore, florar-decorator – 360 ore, zugrav, ipsosar, tapetar, vopsitor – 720 ore, brutar-patiser-preparator produse făinoase – 360 ore, operator introducere, validare și prelucrare date – 720 ore). Avantajele oferite de aceste cursuri constă în servicii de tutorat și programe de formare a competențelor digitale și lingvistice, recunoașterea și validarea rezultatelor învățării, program flexibil de învățare, utilizarea de noi tehnologii pentru acces ușor și rapid la materialele de instruire, respectarea principiilor egalității de șanse și nediscriminarea.

Înregistrarea se face accesând acest link, iar data limită de confirmare a participării este 24 mai. Informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0762.822.703 sau la adresa de e-mail cardelean@cciat.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.