Rusalii de foc pentru pompierii timișeni. Sute de intervenții în doar câteva...

Rusalii de foc pentru pompierii timișeni. Sute de intervenții în doar câteva zile

0
DISTRIBUIȚI

În weekend-ul prelungit de Rusalii, pompierii militari timișeni au avut 340 de intervenții și misiuni specifice.

În acest sfârșit de săptămână, pompierii au intervenit pentru stingerea a 23 de incendii, dintre care, din păcate, unul s-a soldat cu o victimă decedată la Giroc, au acordat primul ajutor medical și au asigurat măsurile PSI necesare la zece accidente rutiere și un accident feroviar.


De asemenea, au asigurat accesul echipajelor de intervenție prin deblocarea ușilor în patru cazuri și au intervenit pentru salvarea unui animal.

Totodată, pompierii au intervenit pentru degajarea unor elemente de construcție cu pericol de cădere și au mai avut 12 alte intervenții.

Și de această dată, cele mai multe intervenții au fost pe partea de acordare a primului ajutor medical, astfel echipajele SMURD asigurând răspunsul la 231 de solicitări.

Pe lângă intervențiile zilnice, pompierii din cadrul celor șapte subunități de intervenție, au desfășurat 57 de activități preventive. Rolul acestor activități a fost de a conștientiza populația cu privire la măsurile de prevenire atât a incendiilor, cât și a răspândirii virusului SARS CoV2.

LĂSAȚI UN MESAJ

Introdu rezultatul corect * Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.